РАК Имали сте достатъчно лош късмет в живота си, за

...
РАК Имали сте достатъчно лош късмет в живота си, за
Коментари Харесай

5-те зодии с нова връзка през ДЕКЕМВРИ

РАК

Имали сте задоволително неприятен шанс в живота си, с цел да знаете по-добре, в сравнение с да се забърквате с някой, който даже леко се усеща погрешен към вас. Разпознавате „ неверно “, когато го видите, само че има и противоположна страна на това: вие също знаете „ вярно “, когато го видите, и ще бъдете доста привлекателни за някой, който е доста, доста " верен ". Не позволявайте на предишното ви да съсипе никакви сегашни или бъдещи благоприятни условия за вас, в любовта. Нека любовта, която виждате тъкмо пред себе си, има късмет да разцъфне. Не забравяйте, че имате шанс тези дни, Рак.


2-те зодии, които отмъщават грубо
Да се стремиш към мир е качество, което не всички имат. Има хора, които единствено чакат да им забиеш нож в гърба и незабавно се обръщат...

СКОРПИОН

Вие сте оживени от надежда; и макар че сте сигурни какво тъкмо следва да се случи, вие знаете и се доверявате на вътрешните си чувства: нещо ужасно следва и вие желаете да сте до него. Това, което е извънредно ужасно във всичко това е, че е обич. Любовта на някой специфичен е на път към вас. Може да се чувствате по този начин, като че ли не сте създали нищо, с цел да заслужите този шанс, само че това е вашата орис, Скорпиони. Нека се случи.

СТРЕЛЕЦ

Нямате време или старания да се занимавате с подправени романси; научихте този урок по сложния метод. И по този начин, вие представяте на света картината на себе си, която смятате, че е същинско представяне; това прави невероятно различен човек да ви схване по неверен метод. Вашето отношение е „ всичко или нищо “, като ясно показвате, че в случай че изберат всичко, те знаят в какво се забъркват. Е, шансът ви е на път да ви води до такава степен. Очаквайте дълбока, сантиментална обич по това време на годината.

БЛИЗНАЦИ
Най-хубавите черти на всяка зодия
Овните са дръзки Силни характери, независими, самоуверени и очевидно безстрашни, представителите на тази зодия обичат да поемат риско...

Чакали сте този миг – времето в живота си, когато най-сетне се чувствате като че ли „ всичко е наред “ и че в любовта в действителност може да нямате доста терзания. Вашият „ шанс “ в любовта ще пристигна под формата на признание на това, което към този момент имате. Имате шанс сега, имате и обич. Понякога оставяте тази обич настрани и забравяте, че тя е там, което от своя страна ви кара да се чувствате като че ли не вършиме всичко допустимо, с цел да я накарате да работи по най-хубавия метод. Така че зависи от вас, Близнаци, какъв брой шанс желаете да допуснете в живота си.



ДЕВА

Вашият шанс в любовта се крие в способността ви да разпознавате какво е положително в живота ви и по какъв начин в действителност и в действителност би трябвало да спрете да се оплаквате от всичко, което съществува. Вие сте обичани и все пак игнорирате това. Вие се възползвате от хората в живота си, които ви обичат, като естествено допускате, че можете да се отнасяте към тях като към даденост. За това са там, нали? Да се подчинят на волята ви и да одобряват настроенията ви, колкото и зле да се държите, нали? Е, имате шанс, както при същинския „ шанс “ и това значи, че ще можете да видите какъв брой доста сте обичани един път вечно и да започнете на чисто и по-смирено с всеки един.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР