Радващият се на добър първи сезон начело на Манчестър Юнайтед

...
Радващият се на добър първи сезон начело на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Тен Хаг: Спях добре, когато реших да извадя Кристиано Роналдо от титулярния състав

Радващият се на добър първи сезон отпред на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг си спомни за решението да не включи Кристиано Роналдо в стартовите 11 за първото дерби с Ливърпул, което беше през август. Тогава португалецът беше оставен на пейката и се появи в края единствено за 4 минути, а това решение на мениджъра беше едно от първите, които увеличаваха напрежението сред двамата, ескалирало със скандалното изявление на футболиста пред Пирс Морган и последвалото му освобождение от клуба.

“Имах си аргументи за това решение тогава. Те бяха явни. Знаех и какви ще са следствията, в случай че резултатът беше отрицателен за нас ”, съобщи Тен Хаг за мача, който “червените дяволи ” завоюваха с 2:1 вкъщи.

“Във футбола обаче би трябвало да мислиш в вероятност, а освен за това, което следва най-скоро във времето - добави нидерландецът. - Мое обвързване е да поемам отговорност за решенията си. Помня, че тогава имахме 10 дни, в които да избера най-хубавите за срещата. Но въобще не се бях тормозил и тогава спях добре. ”

По-късно през днешния ден двата гранда се изправят в нов двубой от Премиър лийг - този път на “Анфийлд ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР