Радостин Василев: Гледаме гладиаторски“ спектакли, но маските винаги падат. В

...
Радостин Василев: Гледаме гладиаторски“ спектакли, но маските винаги падат. В
Коментари Харесай

Радостин Василев: Гледаме „гладиаторски“ спектакли, но маските винаги падат

Радостин Василев: Гледаме „ гладиаторски “ спектакли, само че маските постоянно падат. В 11 часа той ще даде конференция пред Българска телеграфна агенция. В петък от 11:00 часа в постройката на Българска телеграфна агенция в София
Радостин Василев ще даде
пресконференция заедно с членове на управителния съвет на гражданско придвижване „ Силна България “. На нея той ще приказва за ПП-ДБ, ГЕРБ и други тематики, както самичък разгласи в известие във Фейсбук.

Припомняме, че на 11 май Радостин Василев от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) разгласи, че
самичък се е отказал от имунитета си
като депутат, с цел да продължи наказателно гонене против него. Василев сподели, че с още петима народни представители предишното лято е декларирал ясно пред България, че ПГ на „ ИТН “ (ИТН)
е „ пробита от мафията “, и тогава са осуетили
„ проект на мафията да ръководи с третия мандат, който да отиде при Има Такъв Народ “. Това е непростителен грях и за този грях аз би трябвало да понеса своята отговорност, разяснява той.
В редица постове в профила си във Фейсбук,
депутатът разяснява основният прокурор Иван Гешев, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, както и Слави Трифонов и Има Такъв Народ.



„ Времето постоянно разкрива истината, а търпението е пътят към нея. Гледаме „ гладиаторски “ спектакли, само че маските
след представлението постоянно падат.
Както се пее в песента на Емил Димитров „ Ако си дал “: „ Ти закъсняваш, от време на време истино, само че постоянно идваш, идваш при нас “, разяснява той преди съвсем седмица.



„ Първо, той изиска и нашата група поддържа неговия имунитет да бъде арестуван, непокътнат и след това внезапно сподели, че го дава; който е сърдит, че не беше препоръчан за министър на спорта в новия кабинет и персоналната му упоритост да бъде подобен и отхвърли към него в този кабинет го докара до прочувствена нестабилност; който персонално се е похвалил, че за тези свои дейности има поддръжката на държавни центрове на власт, които не желаят основаване на държавно управление, добави Петков. По думите му Василев се е похвалил, че има лица от „ тъмния бранш, който го поддържат “. Неговата нереалистична вяра е да стартира собствен политически план в утрешния ден, като по негови думи помогне да взриви страната “, изясни той. 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР