Радослав Росенов ще е първият български участник в четвъртия ден

...
Радослав Росенов ще е първият български участник в четвъртия ден
Коментари Харесай

Трима българи на ринга в Будва днес

Радослав Росенов ще е първият български участник в четвъртия ден на eвропейското състезание по бокс за младежи в Будва, Черна гора.

Родният гений ще открие програмата за нашите представители с мач против Данило Дрижак (Украйна). Двубоят е в категория до 60 кг и ще се организира в следобедната сесия на кръг А. Програмата започва от 15:00 часа, като мачът на Росенов с представителя на Украйна е седми в листата и се чака да стартира към 16:30 часа.

Във вечерната сесия България ще има още двама участника през днешния ден. Те ще боксират на кръг В, като програмата започва от 19:00 часа. Пръв от националите ни ще се изяви Даниел Кирилов. В категория до 57 кг той ще се изправи против Кристиан Кеса от Италия. Мачът е четвърти в листата и се чака да стартира към 19:45 часа. 30-ина минути по-късно, в категория до 63.5 кг Красимир Джуров ще боксира с литовеца Симонас Зеленекас.

При победи националите ни ще се класират за 1/4-финалната фаза. България към този момент има трима боксьори там. Уилиам Чолов записа една победа дотук, а жребият изпрати непосредствено в Топ 8 Георги Стоянов (80 кг) и Кирил Борисов (+92 кг).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР