Радослав Росенов изнесе страхотно представление и вдигна трибуните на крака

...
Радослав Росенов изнесе страхотно представление и вдигна трибуните на крака
Коментари Харесай

Боксьорът Радослав Росенов изнесе страхотно представление в Париж

Радослав Росенов изнесе ужасно зрелище и подвигна трибуните на крайници при дебюта си в 6-рундов дуел. 19-годишният ни национал, който е 5-кратен европейски златен медалист при юношите и младежите, взе участие в гвоздея на програмата на галавечерта в Париж – „ Нощта на първенците “, проведена от Международната боксова асоциация ИБА. Българинът се изправи против трикратния международен номер 1 и олимпийски сребърен медалист Стефан Умиа в категория до 62 кг, който се трансформира в същински театър.

Двамата организираха доста зрелищна борба, която в последна сметка отиде в посока представителя на домакините. Французинът, който е огромната вяра на своята татковина за златен орден от Игрите в Париж след 9 месеца, стигна до триумф след съдийско решение. Битката се игра в „ Халите “ на столицата пред сериозна навалица, която бе заела места както по трибуните, по този начин и по перила и стълби на комерсиалния център, един от най-големите в Града на любовта.

С представянето си Росенов още един път сподели, че не инцидентно е считан за идващия огромен боксьор на международната сцена. Той бе поканен особено за конфликта от уредниците, като направи доста мощно усещане и преди седмица, когато боксира за златния орден от Европейската купа още веднъж с Умиа на шампионата в Будва.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР