Работник във фирма за метали, собственик на мебелен цех, фотограф,

...
Работник във фирма за метали, собственик на мебелен цех, фотограф,
Коментари Харесай

Женени с деца, бизнесмени, дядовци… Развратът с деца – педофилски разкрития

Работник във компания за метали, притежател на мебелен завод, фотограф, водачи, няколко пенсионери и студент са измежду задържаните преди дни 21 мъже, които са поискали интимни милувки от дребни деца в нета.

Припомняме ви, че те бяха арестувани при акция на столичната полиция в понеделник, а прокуратурата им повдигна обвинявания и ги остави за 3 денонощия в ареста.

Всички арестувани са клиенти на така наречен " Ловци на педофили ", които от 2020 година разобличават възрастни мъже със склонности към контакти с малолетни. Техен водач е 17-годишният Ален Симеонов, а организацията им има клонове в Стара Загора и Бургас.

Доброволците, с помощта на които се стигна до делото, работят по една и съща скица. Младежите се показват за 13-годишни девойки в уеб сайтове за запознанства и с тях се свързват възрастни мъже. След това стартира чат. Уреждат си срещи. На мястото вместо момиче се появяват няколко здрави момчета и " арестуват " мераклията. Разпитват го, снимат го, по-късно подават сигнал в полицията и дават показания като очевидци.

През септември м.г. проверяващите събират материали от тях и ги рапортуват в прокуратурата. Така е формирано досъдебното произвеждане, като всички евентуални педофили са разпознати, а в понеделник са задържани и упрекнати 16 души от София и 5 от провинцията. Един от тях е в чужбина. Всички са на възраст от 22 до 76 година

" Петима от мъжете са осъждани за блудничество, държане на оръжие, злополука и увреждане на непознати движимости ", споделя пред " 24 часа " районният прокурор на София Невена Зартова.

" Претърсени са 30 жилища и коли, обискирани са 12 души. На един от адресите са открити и опиати. Иззети са телефони, компютри, бележници със мемоари ", разкри шефът на отдел " Разследване " към столичната полиция Стойно Цветков.

Арестуваните мераклии за детски милувки не се познават между тях и не се е стигало до техен контакт с малолетни. Обвинени са по тази причина, че са събирали информация и са открили контакти в интернет с девойки с желанието да вършат секс с тях или да основават нецензурен материали. Наказанието е от 1 до 6 година затвор и санкция от 5000 до 10 000 лева

Доброволците, измежду които е и тийнейджърката Християна, назовават самодейността си " Сафари за педофили ". Девизът на организацията е " Педофилските животи нямат значение ".

По информация на Ален Симеонов персонално той е взел участие в разобличаването на близо 40 перверзници. Един от последните разобличени е 59-годишният Николай, който живее в столичния кв. " Дружба ". Работи като механически началник в строителна компания. Мъжът отива на среща с 13-годишна в парк в кв. " Люлин ". Историята е записана на видео от ловците на педофили преди месец. Младежите чакат Николай. В ролята на 13-годишното момиче влиза Християна. В момента, когато двамата откриват контакта онлайн, идват Ален, Васил и Станислав, облечени в блузи с надпис " Младите против системата ".

Николай не оказва опозиция, за разлика от други разобличени. Започват да го разпитват. " Писахме си с това момиче, по тази причина съм тук ", оправдава се мъжът. " Тя ти е споделила, че е на 13 година Знаел си, нали? ", притискат го ловците на педофили, които работят като оперативни служащи в Криминална полиция. Започва дълга сказка, с цел да изкопчат колкото може повече информация. Носят и разпечатки на уеб сайтове и чатове в мобилни приложения.

Николай и мнимата сякаш 13-годишна Християна се срещат в известен преди години уебсайт за неангажиращи интимни контакти. Първо си пишат там, по-късно минават във вайбър.

" Аз по принцип съм много дребна, на 13 година ", цитира Ален чата сред двамата отпреди дни. " Прави ли ти се секс? ", пита Николай. " Притеснявам се ", дава отговор профилът на 13-годишното момиче. Кореспонденцията продължава. Възрастният мъж изяснява, че тя би трябвало да почувства предпочитание за секс, както и че цикълът го усилва.

" Кога ти е комфортно да се забележим, с цел да пием кафе. Не ми пречи, че си на 13 година ", написа най-после жененият с деца мъж. И пада в клопката на ловците. След няколко минути диалог и въпроси младежите се обаждат в полицията. Пристигат двама униформени. Гледат разпечатаните чатове, желаят документите на Николай, поставят му белезници и го водят в районното.

" Сигурен съм, че служителите на реда утвърждават това, което вършим. Нагоре обаче има фигури, които пазят педофилите Трябва да има указател за такива хора ", разяснява Ален, до момента в който водят Николай към патрулката.

Действията на Ален Симеонов и останалите всеобщо събират утвърждение и похвали в обществените мрежи. Някои ги подлагат на критика, че нарушават закона и не е тяхна работа да разобличават педофили. В клиповете на организацията им се разгласяват фотоси, имена, телефони, адреси и даже месторабота на уличените от тях.

37-годишният Митко от " Обеля ", който са нарекли Къдравата Сю, е различен арестуван от тях и упрекнат от прокуратурата. При срещата им в столичен парк Митко побягва и удря няколко пъти Ален в лицето. Здравият юноша обаче го усмирява. Отвежда го до скамейка, където стартира сказка с него, а различен от ловците снима с мобилния си телефон.

Къдравата Сю е с наведена глава и очевидно се срами, че е търсил интимни милувки от 13-годишно момиче, за което не е предполагал, че е с подправен профил. Ален Симеонов и останалите момчета стартират да цитират чатовете сред мъжа и тях, в които той насочва полови подмятания и оферти, желае фотоси и прави похвали.

" В подобен интервал съм ", сумти Митко. По време на срещата вали дъжд, а той още в чата предложил да се усамотят в колата му. Ловците на педофили вземат телефона на Митко. Той го отключва непринудено. Изтриват му всички приложения за запознанства. Питат го дали е женен и дали има деца. Той дава отговор, че няма.

А Ловците на педофили имат задача и цели. Действията на столичните младежи бързо стават известни и към този момент имат почитатели в Стара Загора и Бургас, където са хванати над 20 евентуални педофили, част от които са упрекнати по делото.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР