РАБОТЛИВ И ЕФЕКТИВЕН 1 ДЕН ДО НАЧАЛОТО НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО

...
РАБОТЛИВ И ЕФЕКТИВЕН 1 ДЕН ДО НАЧАЛОТО НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО
Коментари Харесай

Работлив и ефективен

РАБОТЛИВ И ЕФЕКТИВЕН

1 ДЕН ДО НАЧАЛОТО НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО Пожарна охрана ВОЛЕЙБОЛ ЗА МЪЖЕ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОРЕДИЦАТА:
„ ЛЪВОВЕТЕ “, НА КОИТО РАЗЧИТА БЪЛГАРИЯ!

След 48 година България отново е хазаин на най-престижния волейболен конгрес. Но страната ни не просто е хазаин – с напъните на доста огромни български волейболисти си е извоювала и статута на международна мощ, с която всеки би трябвало да се преценява. И в случай че някой си намерения, че „ лъвовете “ не могат да хапят, ще му пожелаем прелестно превозване в бяло-зелено-червената гора, каквато ще съставлява зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта от 9 до 18 септември! Защото там „ лъвовете “ няма да бъдат 6 или 12, ще бъдат 5 хиляди и ревът им ще се чува далеко. А когато волейболните „ лъвове “ и „ лъвовете “ по трибуните се обединят, за всеки става ужасно!

Той е виновен, целенасочен и постоянно подготвен да влезе и да покаже най-хубавото от себе си. Той е този вид работливи играчи, които не парадират със своите качества и умения, само че са извънредно ефикасни и постоянно може да се разчита на тях във всеки миг. Затова и Пламен Константинов разчита на него за извънредно сложния и виновен пост - разпределител. Представяме ви Добромир Димитров.
Добромир Димитров е роден на 11 юли 1991 година в Пазарджик и е висок 197 см. Започва в Хебър, като по-късно израства в школата на Пирин (Разлог). В чужбина разпределителят натрупа опит в разнообразни шампионати, като преди 2 години години игра за италианския гранд Сър Сейфти (Перуджа). Играл е още в румънските КСМ (Букурещ) и Волей Мунисипал, бил е и в тимове от Иран и Ливан. Добри Димитров е с основно присъединяване за отбора на Добруджа 07 (Добрич) да завоюва Купата на България през 2017 година. През новия сезон 2018/2019 още веднъж се завръща в Италия, като ще играе в Серия А2, в Паг Волей (Тавиано).

С националния отбор на България доближава до влиятелното четвърто място на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година. Също по този начин бележи четвърто място на европейското състезание през 2013 година. През 2015 година става сребърен медалист с „ лъвовете “ на европейските олимпийски игри в Баку.
Натрупал опит и убеденост, Добромир Димитров търси своето място в националния, като международното състезание е страховит късмет за себедоказване. И той не счита да го изпусне. Защото самият факт да си измежду героите на мондиал и то на собствен терен е голяма мотивация и обвързване. Още повече, че ще има двойна поддръжка - освен на вярната аудитория, само че и на една същинска Мис България! През това лято Добри направи решителна стъпка в лоното на фамилните, като негова брачна половинка стана една от най-красивите българки - Мис България за 2013 година Нанси Карабойчева. Една значима стъпка в неговия живот е направена, в този момент пред него следва ново тестване, наречено международно състезание. Защото да представяш нацията, е чест и достолепие, за които той ще се бори като същински „ лъв “.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР