Работим по обединение на левите сили, ще подпишем споразумение за

...
Работим по обединение на левите сили, ще подпишем споразумение за
Коментари Харесай

Нинова: Работим по обединение на левите сили, ще подпишем споразумение за явяването на предстоящите избори

Работим по обединяване на левите сили, ще подпишем съглашение за явяването на идните избори. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след съвещанието на Националния съвет на партията.

" На 1 май ще поканим над 25 партии, над 20 цивилен сдружения и ще създадем полемика за съвременна лява политика ", сподели Нинова.

" Подновяваме поканата към „ Левицата “ още веднъж да се причисли към нас. Каним ги да се върнат в Българска социалистическа партия ", добави тя.

" Ще бъде подписано и съглашение за явяването не идните избори ", съобщи Нинова.

" Търсим съдружници и подаваме ръка, ще забележим на 1 май какво ще се случи, надяваме се да зарадваме хората с ляво мислене ", добави Нинова.

„ Взехме няколко значими решения. Шест правилото и 10 национални политики, които да отстояват нашите евродепутати ", добави тя.

" Приети са критериите и правилата за установяване на претендентите за депутати ни за изключителните парламентарни избори ", сподели още Нинова.

Тя разкри и какви хора ще влезнат в листите за парламентарните избори и у нас. Лидерката на Българска социалистическа партия не даде съответни имена в този момент, само че съобщи, че ще се търсят хора с висок морал, полезности и леви убеждения. Повече изясненост към лицата в листите ще бъде дадена на 27 април, когато партията ще има Национален съвет.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР