Работата на повече от 86% от компаниите в Русия е

...
Работата на повече от 86% от компаниите в Русия е
Коментари Харесай

9 от 10 руски фирми са засегнати от санкциите

Работата на повече от 86% от фирмите в Русия е наранена от западните наказания, излиза наяве от анкета измежду съветските бизнесмени, оповестява Интерфакс. Проучването включва мениджъри и притежатели на 6000 компании от 85 района на Руската федерация.

Резултатите от " Мониторинг на настоящото положение на бизнеса " бяха показани от кабинета на Борис Титов, комисар на президента на Русия за отбрана на правата на бизнесмените.

От допитването става още ясно, че над две трети от засегнатите компании са се приспособили към глобите или се надяват да го създадат, само че 12% стопират бизнеса си - напълно или отчасти.

За 67% от интервюираните глобите са довели до стопански спад. Всеки четвърти предприемач дефинира положението на съветската стопанска система като криза, а 7 на 100 - като рецесия. Едва 10% от интервюираните са дали отговор, че бизнесът им към момента е постоянен и се следи напредък. Бизнесът чака понижаване на налозите и отписване на част от насъбрания данъчен дълг като помощ от страната.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР