Путко Мафани е плейбоят на Южна Африка! Бившият футболен началник

...
Путко Мафани е плейбоят на Южна Африка! Бившият футболен началник
Коментари Харесай

Путко Мафани смени попрището

Путко Мафани е плейбоят на Южна Африка! Бившият футболен шеф стана изключително известен у нас поради паметното си име. Той се засече с българската легенда Христо Стоичков в локалното състезание преди 10 години. Тогава Ицо бе треньор на локалния " Мамелоди Съндаунс ".



Танго има какво да покаже

Днес Путко жъне триумфи в ново занятие и е любим на колежките си. Той е част от националната акция " Добри зелени каузи ", която е под наслов " Да запазим Южна Африка чиста ". Програмата, ръководена от Департамента по въпросите на околната среда, има за цел да предизвиква екологични дейности за възстановяне на природата в страната.



Съпругата на плейбоя - Бонгиве

Мафани работи, облечен в зелена униформа. Симпатягата събира женските погледи, а най-готината му колежка Танго Нкетезо не пропуща да се снима с него. За страдание на фенките Путко е женен от години. Съпругата му се споделя Бонгиве Мафани и го брани като орлица.

Познатият на Стоичков към момента не е не запомнил за именития българин, с който са набори.



Стоичков се забавлява с Путко Мафани

" Стоичков беше почитан от медиите и треньорите. Беше любим на публицистите поради неговия занимателен британски. Репортерите обичаха да посещават неговите конференции и да го слушат по какъв начин приказва гордо за своя тим и неговите играчи. Беше прочут с това, че даде късмет на доста млади футболисти. Стоичков бе добре признат в нашата страна ", разгласи Путко особено за " България Днес ".

" С наслаждение бих се срещнал с него и през днешния ден. Бих прекарал няколко дни в България. Ще се веселя някой ден да работим дружно ", мечтае си Мафани.

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР