Путин няма печеливш ход, категоричен е бившият служебен министър на

...
Путин няма печеливш ход, категоричен е бившият служебен министър на
Коментари Харесай

Рухна митът за непобедимата Червена армия. Русия загуби войната: Панайотов

Путин няма печеливш ход, безапелационен е някогашният длъжностен министър на защитата.

„ Когато се водят бойни дейности, когато бушува кървава, разрушителна, опустошителна война, НАТО в тази обстановка би трябвало да вземе ограничения, с цел да се отбрани. Защото никой не знае къде ще стигнат апетитите на съветския президент. В момента той е в Украйна, може да продължи на запад.

Не можем да стоим безучастно и да гледаме. Трябва да вземем ограничения за нашата отбрана, тъй че в Кремъл да знаят, че сме подготвени, в случай че решат да продължат на запад, че ще се противопоставим. “ Това сподели в изявление за БНР някогашният длъжностен министър на защитата и номиниран за дипломат на страната ни в НАТО Георги Панайотов.

„ Войски и въоръжения, противоракетни системи, противовъздушна защита, всичко. Да покажем, че сме подготвени “, добави той по отношение на декларираното укрепване на източния фланг на НАТО.

Много страни членки на НАТО, с дребни изключения, дават на Украйна оръжие, посочи Панайотов. „ Няма по какъв начин да се затвори небето “, напомни той.

Бившият длъжностен министър на защитата съобщи, че би трябвало да се направи военно-политическа оценка на обстановката в района и на рисковете от войната в Украйна за нас.

„ И въз основа на тази оценка, която би трябвало да е доста прецизна, би трябвало да се вземе решение какво да се прави “, счита някогашният министър на защитата.

Според него сега ремонт на МиГ-овете е невъобразим.

"Трябва може би да се намерения за политическо решение дали самолетите да бъдат предоставени на друга страна за поддръжка и ремонт ", означи Георги Панайотов в предаването „ Преди всички “.

Третият вид съгласно него е по най-бързия метод да се проведат договаряния със съдружници, които да ни дават втора употреба F-16, които ние ускорено да усвоим посредством образование на водачи и създаване на инфраструктура.

Според Панайотов е бил развенчан митът за непобедимата съветска Червена войска.

„ Президентът Путин няма печеливш ход. Русия изгуби тази война. Каквото и да се случи оттук насетне, тя ще бъде в по-слаби позиции, в сравнение с преди началото на войната. Тъй като те не знаят сега какво да вършат, ще вършат това, което знаят. А те знаят да водят война. Да стрелят, да хвърлят ракети, да пращат бойците си като пушечно месо на фронта. Те ще продължат това да вършат, до момента в който не бъдат спрени и до момента в който не се изтощят те самите “, разяснява той.

Източник: БНР

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР