“Пуснете хора, които не са готови да ви обичат. Това

...
“Пуснете хора, които не са готови да ви обичат. Това
Коментари Харесай

Как да пестите себе си и да бъдете щастливи: А.Хопкинс

“Пуснете хора, които не са подготвени да ви обичат. Това е най-трудното нещо, което в миналото ще би трябвало да извършите през живота си и също по този начин ще бъде най-важното нещо. Спрете да водите сложни диалози с хора, които не желаят да се трансформират. Спрете да се показвате пред хора, които не се интересуват от вашето наличие.

Знам, че инстинктът ви е да извършите всичко допустимо, с цел да спечелите оценката на хората към вас, само че това е подтик, който краде вашето време, сила, психическо и физическо здраве.

Когато започнеш да се бориш за живот с наслада, интерес и ангажираност, не всеки ще е подготвен да те последва на това място.
Това не значи, че би трябвало да промениш това, което си, това значи, че би трябвало да пуснеш хора, които не са подготвени да бъдат с теб.

Изключени ли сте, афектирани, забравени или пренебрегнати от хората, на които отделяте от времето си, не вършиме услуга на себе си, като продължавате да им оферирате силата и живота си. Истината е, че не си за всички и не всички са за теб. Ето какво го прави толкоз особено, когато намериш хора, с които имаш другарство или взаимна обич. Ще разберете какъв брой е скъпо, тъй като сте претърпели това, което не е.

На тази планета има милиарди хора и доста от тях ще намерите на вашето равнище на интерес и ангажираност. Може би като спреш да се появяваш, няма да те търсят. Може би, в случай че спреш да опитваш, връзката завършва. Може би, в случай че спрете да пишете известия, телефонът ви ще остане мрачен седмици наред. Това не значи, че си унищожил връзката, това значи, че единственото, което я поддържа, е силата, която си дал единствено, с цел да я запазиш.

Това не е обич, това е обвързаност. Това е да дадеш късмет на тези, които не го заслужават! Заслужаваш доста повече. Най-ценното нещо, което имаш в живота си, е времето и силата ти, защото и двете са лимитирани. Хората и нещата, на които отдавате времето и силата си, ще дефинират съществуването ви.

Когато осъзнаете това, стартирате да разбирате за какво сте толкоз обезпокоени, когато прекарвате време с хора, действия или пространства, които не ви подхождат и не би трябвало да са покрай вас. Ще започнете да осъзнавате, че най-важното нещо, което можете да извършите за себе си и всички към вас, е да защитавате силата си по-жестоко от всичко друго.

Направете живота си безвредно пристанище, където са разрешени единствено хора " съвместими " с вас. Вие не сте виновни за спасяването на никого. Не сте виновни да ги убедите да се оправят по-добре. Не е твоя работа да съществуваш за хората и да им даваш живота си! Заслужавате същински другарства, същински задължения и цялостна обич със здрави и проспериращи хора. Решението да се дистанцирате от токсични хора, ще ви даде любовта, уважението, щастието и отбраната, които заслужавате. ”

Антъни Хопкинс

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР