Пуснаха Лиляна Деянова - Лилана под домашен арест. Решението за

...
Пуснаха Лиляна Деянова - Лилана под домашен арест. Решението за
Коментари Харесай

Окончателно: Пуснаха ЛиЛана под домашен арест

Пуснаха Лиляна Деянова - Лилана под домакински арест. Решението за по-леката мярка бе взето по време на съвещание на Апелативният профилиран съд, което се организира през днешния ден. Решението за изменение наложената мярка е дефинитивно.
Новината за стартирането под домакински арест на певицата идва след правосъдна борба, траяла няколко месеца. ЛиЛана бе упрекната в корист с европейски пари, като само за нея съдът отхвърли по-лека мярка “домашен арест”. Мотивът на профилирания съд отпреди към седмица бе, че ЛиЛана може да извърши друго закононарушение.

Пред публицисти обвинената сподели, че ще води дело против България в Европейския съд по правата на индивида в Страсбург и към този момент е почнала процедурата. Вчера до медиите бе разпратен и звуков файл с глласа на Деянова, в който певицата се оплака от изискванията в ареста.

ЛиЛана е упрекната за присъединяване в проведена незаконна група дружно с брат си Александър Деянов - Скилър и Мартин Димитров. Според прокуратурата те са създали опит да източат европейски фондове по стратегия “Иновации и конкурентноспособност”.

Александър Деянов беше пуснат под гаранция от 50 хиляди лева Той отхвърли да ги заплати в символ на митинг, само че прокуратурата по този начин и не посмя да го задържи.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР