пусна страшна бомба миналата седмица, като сподели първата снимка на

...
пусна страшна бомба миналата седмица, като сподели първата снимка на
Коментари Харесай

„Жената чудо 1984 започва с голяма въпросителна

пусна страшна бомба предходната седмица, като показа първата фотография на новия „ Жената знамение 1984 ”. На нея виждаме Крис Пайн като Стив Тревър.

Ако си спомняте, в първата част Стив умря, или най-малко с такова усещане останахме всички. Сега обаче Пати напряко го поздрави, написвайки: „ Добре пристигнал в „ Жената знамение 1984 ”, Стив Тревър! #WW84 ”.



, които до момента не бяха правили филм същинска конкуренция на някой от тези на Marvel. „ Жената знамение ” направи това знамение и събра съвсем един милиард в международния боксофис. Пати Дженкинс потвърди, че дамите могат да вършат филми за супергерои, а супергероините са на мястото си повече от всеки път.

също издаде нещичко за втората част. Тя пък показа фотография на Даяна Принс, гледаща витрина с тв приемници, на които текат стратегии от 80-те. Но към този момент беше ясно и от заглавието, че действието ще се развива в това десетилетие. В „ Жената знамение 1984 ” тя ще се изправи против нов изверг по време на Студената война – Чита (в ролята е Кристен Уиг).
 
on Jun 13, 2018 at 6:15am PDT

На пръв взор възкръсването на Стив наподобява необичайно и малко ненужно, още повече че и в „ Батман против Супермен: Зората на справедливостта ” (2016) и в „ Лигата на справедливостта ” (2017) бяхме оставени с усещането, че Даяна е изгубила Стив дефинитивно и че тъкмо загубата му я е накарала да се отдръпна от света за 100 години (тя даже го споделя на Брус Уейн в края на „ Батман против Супермен ”). Но това не значи, че амазонката е споделила всичко на Батман и че не й се е налагало да излиза да избавя света тайничко в същото време. На снимката Стив наподобява леко объркан в облекла от 80-те, което допуска, че завръщането му може би е ненадейно. Носят се и клюки, че Крис Пайн има контракт и за третата част... 

Появата на Стив обаче не е чак толкоз странна за вселената на DC – най-малко в пет от комиксите той е умирал и възкръсвал, а сюжетите и връзката му с Даяна са разнородни. Но е необичайно, че Пати Дженкинс пуска толкоз огромна примамка на почитателите толкоз рано, въпреки всичко филмът ще излезе през ноември следващата година.
 
on Jun 17, 2018 at 10:18am PDT

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР