Пушенето или бесовете“ в човешкия мозък са по-вредни за здравето

...
Пушенето или бесовете“ в човешкия мозък са по-вредни за здравето
Коментари Харесай

Проф. Чирков предупреждава: Мозъкът е сто пъти по-опасен за сърцето от пушенето

Пушенето или „ бесовете “ в човешкия мозък са по-вредни за здравето и по-специално за увреждане на сърцето ни? Тук въпросите са два. Дали и до каква степен пушенето успокоява нервната ни система, помагайки да преодоляваме възходящия ежедневен стрес? От друга страна, могат ли мисловните процеси да имат осезаемо отрицателно въздействие върху сърдечно-съдовата система? Според видният кардиолог проф. Чирков, „ мозъкът е 100 пъти по-опасен за сърцето даже от пушенето “ и той поучава да не позволяваме неприятни мисли, завист и злоба и да се стремим да бъдем положително настроени, без значение от събитията към нас! Но това не е задоволително, с цел да предпазваме сърцето си от увреждане.

ТРЯБВА ДА ВОДИМ ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ – ДА ПРЕКАРВАМЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ НА ЧИСТ ВЪЗДУХ В ПЛАНИНАТА, ДА НЕ ВОДИМ ЗАСТОЯЛ ЖИВОТ, ДА съдебна експертиза СТРЕМИМ ХРАНАТА НИ ДА БЪДЕ КАЧЕСТВЕНА.
И не на последно място – в никакъв случай да не вечеряме след 18 часа, тъй като образувалите се освен това газове притискат диафрагмата и могат да доведат до нарушавания в сърдечния темп, изразяващо се в екстрасистоли, аритмия, и прескачане.
Проф. Чирков предлага още на пациентите да си създадат една от извънредно здравословна за сърцето примес, която следва да одобряват постоянно.

Ето нейното подготвяне. Смесват се 10 глави счукан на каша чесън, сок, изстискан от 10 лимона, и 1 кг пчелен мед. Оставя се тази примес да престои една седмица. Пие се един път дневно по 4 чаени лъжички, постепенно и на дребни глътки, арестувани в устата няколко секунди преди гълтане. Това продължава два месеца и има освен профилактичен, само че и потвърден лековит резултат даже при хора със обилни увреждания на сърцето!
Ето и още един съвет, който ще ви помогне да нямате проблеми със сърцето
Укрепете сърдечния мускул. Измийте с топла, а по-късно със студена вода един кг стафиди.

Изсушете и хапвайте по 40 стафидки на гладно след ставане, закусете един час откакто сте ги изяли.
Така изяжте целия кг и пригответе втори. Той се изяжда по скица – по една стафида по-малко на ден. Така първият ден се изяждат 40 стафиди от втория кг, а на втория – 39 стафиди. Процедурата се прави един път годишно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР