Пунктът за годишни технически прегледи Дигси“ във Враца предлага две

...
Пунктът за годишни технически прегледи Дигси“ във Враца предлага две
Коментари Харесай

Важно за шофьорите! Пунктът за годишни технически прегледи „Дигси“ във Враца предлага нови услуги, ето какви са те

Пунктът за годишни механически прегледи „ Дигси “ във Враца предлага две нови услуги, научи организация BulNews. 
Там към този момент можете да получите стикери с екологичната група, в която попада колата ви, след първичната регистрация. Припомняме, че колите са разграничени в пет категории, въз основата на два критерия - година на произвеждане и съответни измервания за нездравословните излъчвания по време на техническия обзор. Тези, избрани като най-замърсяващи околната среда, към този момент нямат достъп до центъра на София. 
Така водачите от Враца, които имат работа в столицата, би трябвало да се снабдят с еко стикер. При осъществяването на годишен механически обзор в пункта на „ Дигси “, чиновниците ще създадат нужните измервания и ще категоризират автомобила. 
Другата нова услуга, която се предлага, е първична инспекция на газовата уредба. При монтирането ѝ е належащо притежателите да заявят това в КАТ, с цел да бъде публикуван нов ваучър с отразен съответния тип гориво. За задачата обаче е нужно уверение за първична инспекция на газовата уредба, като този документ се издава единствено от лицензирани сервизи, какъвто е пункта на „ Дигси “. 
Припомняме, че той се намира в ж.к. „ Дъбника “, сред бл. 26 и Криводолско шосе. Там можете да извършите годишен механически обзор на леки и лекотоварни коли до 3.5 тона, мотоциклети, мотопеди и скутери, ремаркета, каравани и платформи. В случай, че забравите, чиновниците ще ви известят 7 дни преди крайния период. 
Работното време на обекта е от 8 до 17 часа от понеделник до петък и до 13 часа в събота. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР