Пухкавата Пам, която предизвика много внимание и коментари с участието

...
Пухкавата Пам, която предизвика много внимание и коментари с участието
Коментари Харесай

Скрита лимонка! Пухавата Пам разкри тайната си мисия в "Ергенът"и показа гаджето

Пухкавата Пам, която провокира доста внимание и мнения с присъединяване си в " Ергенът ", продължава да жъне реакции и след напускането си на шоуто неотдавна по лично предпочитание.

Червенокосата симпатична дебеланка, която се трансформира бързо и в един от най-колоритните участници в сантименталното шоу, се оказа много скрита лимонка.

След като неотдавна бе тиражирана информацията , че тя си търси гадже в " Тиндър ", ето, че тя май от дълго време към този момент си има такова и сякаш се забавлява от слуховете, които подстрекава сама по собствен адрес.

Наскоро Пам сподели кой е мъжът до нея, с който са дружно още преди тя да влезе в риалити формата. Очевидно ревността е последното, което участва сред тях, тъй като приятелят на Пам бил повече от сигурен, че тя няма по какъв начин да се влюби в " Ергенът ", издават близки до червенокоската.
 Тайната падна! Пам разкри тайната си задача в Снимка: Facebook

Гаджето на Пам е с няколко години по-голям от нея, гласят информациите. А за какво не ревнува, биха се запитали мнозина. Отговорът е елементарен - влизането на Пам в " Ергенът " било с задача - да покаже на всички, че цялостните хора не са втора употреба качество. И сякаш съумя да го реализира, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР