Пухените якета са възможно най-добрата защита от студа и вятъра ...

Пухените якета са възможно най-добрата защита от студа и вятъра

Как правилно се пере пухено яке в пералня?

Пухените якета са допустимо най-положителната отбрана от студа и вятъра през зимата. Ако имате най-малко едно такова яке в дрешника си, не пропускайте да го обличате, даже и в най-мразовития срок от годината. Как макар че да се погрижите за него, тъй че да остане чисто, крепко и да ви топли още дълго време? В никакъв случай не го слагайте в пералнята елементарно по този начин. Не рискувайте то да бъде унищожено, а последвайте този съвет.

Преди прането би трябвало да го обърнете наобратно и да пандизите ципа му. Така, в случай че инцидентно нещо се повреди, то ще бъде подплатата, а тя просто може да бъде възобновена. Никога не перете други неща дружно с якето. Също по този начин, не трябва да употребявате прахуляк за пране, а единствено течен препарат за деликатни тъкани. В подобен случай якето просто се изплаква. Основният казус е, че когато се пере, пухът става на бучки. За равномерното систематизиране на пуха дружно с якето сложете в пералнята 3-4 добре почистени топки за тенис. Нагласете пералнята на ниска температура с най-малко трикратно изплакване. Изсушете якето на балкона, на чист въздух. Не го слагайте в сушилня или до печка, защото при висока температура перцата могат да се стопят и да залепнат едно за друго.
 Детето е палаво? Има елементарен метод да го измененията Детето е палаво? Има елементарен метод да го измененията
Детски поведенчески психолог предизвести, че гледането на детския сериал " Прасето Пепа " може да направи децата по-палави, написа в. Мирър....

Източник: actualno.com