публикува изявление в отговор на новината за масова стрелба в

...
публикува изявление в отговор на новината за масова стрелба в
Коментари Харесай

Матю Макконъхи след стрелбата в САЩ: Това е епидемия, която можем да контролираме

разгласява изказване в отговор на новината за всеобща пукотевица в начално учебно заведение в родния му град Увалде, Тексас. 19 деца и двама възрастни починаха, откакто осемнадесетгодишен откри пукотевица в начално учебно заведение. Актьорът прикани американците към дейности за битка с епидемията от принуждение с оръжие.

" За следващ път трагично доказахме, че се проваляме в това да поемаме отговорност за правата, които нашите свободи ни дават ", написа Макконъхи
 Джордж Сорос: 25 май 2022 | „ Нашата цивилизация може и да не оцелее. Руската инвазия в Украйна може да е началото на Трета международна война “....
" Истинският апел за деяние е всеки американец да огледа по-дълго и по-дълбоко в огледалото и да се запита: " Какво в действителност ценим? Как да се оправим с казуса? Какви дребни жертви можем да поемем поотделно през днешния ден, с цел да запазим по-здрава и по-безопасна нация, страна и квартали на следващия ден? " Не можем да издишаме още веднъж, да се оправдаваме и да приемем тези трагични действителности като статукво ", добавя още артистът.

" Като американци, тексасци, майки и татковци е време да преосмислим и да предоговорим нашите стремежи по отношение на нашите потребности. Трябва да пренаредим нашите полезности и да намерим обща база над тази ужасяваща американска действителност, която за жал се трансформира в проблем за нашите деца. Трябва да предприемем дейности, с цел да може нито един родител повече да не изпита това, което родителите от Увалде и тези преди тях са изпитали ", разяснява Макконъхи.

Междувременно през днешния ден стана ясно, че стрелецът, който лиши живота на 19 деца и двама учители в Увалде, е предизвестил в обществените мрежи минути преди офанзивата, че ще стреля в учебно заведение. Според информация въоръженият мъж, разпознат като 18-годишния Салвадор Рамос, не е давал други индикации, че се кани да извърши нападението, трансформирало се в най-смъртоносната пукотевица в учебно заведение в Съединени американски щати от близо десетилетие.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР