Публикацията му не представя доказателства, но руските военни наблюдатели са

...
Публикацията му не представя доказателства, но руските военни наблюдатели са
Коментари Харесай

Украйна: Свалихме три руски изтребителя Су-34

Публикацията му не показва доказателства, само че съветските военни наблюдаващи са удостоверили, че най-малко един техен военен аероплан е свален.

Малко преди тази информация немските Военновъздушни сили оповестиха в обществената платформа " Екс " за доставката на втора система за Противовъздушна отбрана " Пейтриът " на Украйна. В обявата се добавя, че украински военнослужещи са минали образование със системата.

ДПА показва, че украинските военни елементи, ситуирани по южния бряг на река Днепър, са подложени на всекидневни бомбардировка от съветските Военновъздушни сили, които пускат по този начин наречените крилати или планерни бомби от разстояние над 160 километра. Системата за Противовъздушна отбрана " Пейтриът " е в положение да поразява цели до 160 километра, прецизира организацията.

Междувременно Русия заяви, че е свалила през днешния ден пет украински дрона южно от столицата Москва в границите на по-малко от един час, съобщи Ройтерс. Руското министерство на защитата прецизира, че четири от дроновете са били прехванати над Калужка област, а петият безпилотен уред е бил погубен на територията на Московска област.

Кметът на съветската столица Сергей Собянин, явно визирайки последния случай, сподели, че остатъци от дрона са паднали в град Подолск, само че няма данни за човешки жертви или за опустошения, показва Ройтерс.

Вчера Украйна разгласи, че от началото на нашествието на Москва през февруари предходната година съветските сили са изстреляли по украинска територия 7400 ракети от разнообразни видове и 3700 дрона иранско произвеждане " Шахед ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР