Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light. Германският

...
Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light. Германският
Коментари Харесай

Lufthansa вече лети по три пъти в работни дни от София до Франкфурт

Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Германският народен транспортьор Lufthansa към този момент лети по три пъти дневно от София до Франкфурт. От 26 март самолетната компания добави един полет на ден към досегашните два от понеделник до петък. Самолетът по маршрут LH1430 излетява от 15:05 ч. към София и идва в 18:15 ч. Излитането от българската столица е в 19:00 ч., а кацането във Франкфурт - в 20:20 ч. Другите два дневни полета от София са от 6:30 ч. сутринта, и 14:00 ч.

Новата скица към този момент работи през работните дни. Lufthansa лети по два пъти дневно и в събота и неделя, и по този начин полетите на седмица по маршрута София-Франфурт към този момент са 19. Линията е една от най-популярните за пасажерите от България за прехвърляне по дълги направления. Във Франкфурт те могат да избират пътешестване до към 170 дестинации в целия свят. От София Lufthansa лети и 21 пъти на седмица до другия си огромен хъб - Мюнхен.

През 2017 година Lufthansa Group, включваща Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss International Air Lines, Brussels Airlines и Eurowings, е превозила 130 млн. пасажери.Само немският транспортьор е обслужил 66.2 млн. пасажери, с 6.1% повече от миналата година. Всяка година компанията влага по 2 милиарда евро в самолети с невисок разход на гориво.

В началото на февруари Lufthansa публично разгласи ребрандирането си. Самолетите на авикомпанията към този момент ще имат напълно нов образ в наследник и бял цвят, без обичайния до момента жълт акцент. Променен е и отличителният знак на Lufthansa - жеравът, направен преди 100 година от графичния актьор Ото Фирле. Целта на ребрандинга е да покаже модернизирането на групата в цифровата епоха. Новият дизайн на самолетите бе приключен след подробни изследвания и пресяване на над 800 плана. През идващите две години би трябвало да бъдат сменени към 160 млн. продукта с марката на Lufthansa.

Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР