Публикация на официалната страница на американския президент Доналд Тръмп стана

...
Публикация на официалната страница на американския президент Доналд Тръмп стана
Коментари Харесай

Снимка от украински протести в кампания за Доналд Тръмп - показвала насилието в САЩ

Публикация на формалната страница на американския президент Доналд Тръмп стана причина за яростни мнения в обществените мрежи. Причината – уредниците на акцията са употребявали фотография от Украйна, за която настояват, че илюстрира насилието в Съединените щати.
Скандалната книга на Мери Тръмп беше изкупена за ден от пазара Племенницата на Доналд Тръмп споделя за проблемите в детството на президента на Съединени американски щати
Рекламата съставлява колаж, на който от едната страна виждаме Тръмп да беседва с полицейски чиновници в спокойна конюнктура, а от другата – необикновена сцена, за която се твърди че демонстрира принуждение.

Снимка: Фейсбук / Donald Trump

На фотографията ясно се вижда, че служителят на реда на земята има нашивка на едното си рамо, на която е изобразен коптски кръст – присъщ знак за страните с православно християнство.

От Би Би Си съумяват да открият истинския кадър, който се оказва, че е сниман на продемократичен митинг в Украйна през 2014 година Кадърът е на Мстислав Чернов, а на него се вижда член на така наречен „ Вътрешни сили на Украйна “ – секция на националната войска, която към този момент не съществува.

Фотографията участва и на формалната Уикипедия страница за Украинската гражданска война от 2014 година и илюстрира събитията от февруари на тази година, когато имало конфликти сред протестиращи и полиция.
Проучване на Fox News: Джо Байдън води с 8% на Тръмп в разгара на пандемията Резултатите са изведени след направено телефонно допитване
От администрацията на Доналд Тръмп не са коментирали за какво употребяват тази фотография все едно е от Съединените щати. Би Би Си са се свързали с „ Facebook “, които обявиха, че няма да подхващат дейности против обявата на страницата на Тръмп.

Официалната страница на американския президент е следвана от над 30 млн. души. Според изчисленията на „ Facebook “ фотографията е достигнала най-вече до хора от Флорида и Тексас на възраст над 55 години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР