Публична тайна е, че фолкпевицата Мария си избира богати спонсори, които угаждат

...
Публична тайна е, че фолкпевицата Мария си избира богати спонсори, които угаждат
Коментари Харесай

Кои български милионери минаха през леглото на Мария

Публична загадка е, че фолкпевицата Мария си избира богати спонсори, които угаждат на всеки неин каприз

Чалга певиците и моделките са като магнит за милионерите. Богаташи са любили и Мария или Мара Отварачката, както става известна певицата след реклама за би ра. Първият мъж на изпълнителката -  Димитър Андонов, е прочут като наследник на някогашен зам.-кмет на Благоевград.  Милионерът предложи брак на обичаната си Мария през 2006 година, а две години по-късно тя го подари с дъщеричка - Марая. Всичко е прелестно до един миг, в който светските хроникьори оповестяват, че певицата имала алъш-вериш с вратаря Ники Михайлов. Това станало на Френската Ривиера, където певицата заснемала следващия си видеоклип, финансиран от брачна половинка й. Това форсирало Андонов да подаде молба за бракоразвод, предизвикан и от татко си Кирил. По негова молба незабавно след развода, който завършил миролюбиво, миньончето било изгонено от всичките компании на богаташа.

Малко по-късно на Нова година Мария напряко взриви новините, откакто най-изненадващо призна, че има нов мъж до себе си и той не е какъв да е, а  Християн Гущеров - наследникът на ексдепутатът от Българска социалистическа партия Добромир Гущеров.  Щом оповести щастието си, влюбената двойка незабавно отпътува на екскурзия до австрийската столица Виена, където показа детайлности за новата женитба.

Връзката сред Мария и Християн не продължи дълго - единствено пет години, само че певицата непрекъснато се хвалеше с шестзвезден първокласен живот, скъпи коли, последните сбирки на международни дизайнери и екзотични почивки. Гущеров даже плащаше скъпото обучение на дъщеря й Марая. За положително или зло, певицата не пожела да остане къщовница и да спре с певческата си кариера, каквото бе желанието на брачна половинка й, и той я смени с... приятелката й Светлана Гущерова. Тя му роди три деца и сега двамата са щастливи и в другарски връзки с Мария.

Последният брак на изпълнителката е отново с милионер,  когото Мария съумя да раздели със законната му половинка и да го трансформира в своя. Мария и Мирослав се събират и разделят няколко пъти, до момента в който изгладят несъгласията си и закрепят брака си. Статутът на милионер на последния брачен партньор на певицата е противоречив. Според градската легенда Миро бил подготвен да взима заем след заем единствено да покрие всички условия на обичаната. Според други разполагал с задоволително доходи, с цел да й угоди в щенията.

" Дадох бракоразвод по взаимно единодушие на брачна половинка си, нищо повече не желая да разясня ", сподели преди две години екссъпругата на предприемача - Вая. Красивата Вая в началото не искаше да се развежда, защото очакваше кръшкането на мъжа й в някакъв миг да спре, само че за положително или зло, Мирослав взел решение да продължи живота си с Мария.

" Дано е благополучен ", пожела му тогава Вая, при която, както е видно, Мирослав още веднъж се върнал след раздялата си с певицата.

Публична загадка е, че  фолкпевицата Мария си избира богати спонсори,  които угаждат на всеки неин каприз. Но с едно от признанията си тя втрещи и почитатели, и околните си. В изявление, в което бе запитана дали е получавала неприлични оферти, тя шокира всички с отговора си: " Разбира се. Също по този начин съм се възползвала от тях. Не се срамя от това, че някой ми е отправял непристойно предложение, даже се усещам поласкана за високата оценка, която мъжете ми дават по този метод ".

Признанията на Мария стигат много по-далеч с откровението, че държи мъжът до нея да е финансово постоянен и да може да й угажда и сбъдва всяка нейна фантазия. " И в природата е по този начин - животните от женски пол търсят най-силния от своята порода ", споделя тя. Миньончето добавя, че изкараните пари от музика влага в образованието на щерка си Марая. Много любовници са й подарявали коли и жилища, само че единствено до момента в който са дружно. След това си ги прибирали.

Мария призна и че е имала най-готините и съумели мъже в живота си, само че не посочва точна численост. " Всеки по собствен личен метод ми е дал 100% обич и опора. Всеки е съдействал за това, което съм аз все още ", добавя тя.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР