Публична изява на Далай Лама скандализира социалните мрежи, предаде АФП. На

...
Публична изява на Далай Лама скандализира социалните мрежи, предаде АФП.
На
Коментари Харесай

Уличиха Далай Лама в сексуална злоупотреба с дете /видео/

Публична изява на Далай Лама скандализира обществените мрежи, съобщи Агенция Франс Прес.
На към този момент набралото голяма известност видео се вижда по какъв начин 87-годишният Далай Лама целува момче, което се навежда, с цел да му отдаде респект. След това будисткият духовник изплезва езика си и моли детето да го смуче. " Можеш ли да ми смучеш езика? ", се чува по какъв начин той пита момчето във видеото.
Видеото е от събитие в МакЛеод Гандж, предградие на град Дхарамсала в Северна Индия, на 28 февруари.
" Негово Светейшество желае да се извини на момчето и неговото семейство, както и на многочислените си другари по света, за болката, която думите му може да са предизвикали ", се споделя в изказване, оповестено в доказания му акаунт в Туитър.
" Негово Светейшество постоянно нервира хората, с които се среща, по почтен и шеговит метод, даже на обществени места и пред камерите ", се прибавя в него. " Той съжалява за случая. "
Потребителите в обществените мрежи жигосаха видеото, наричайки го " непоносимо " и " безусловно недопустимо ", откакто то стартира да се популяризира всеобщо.
Монахът провокира рецензии не за пръв път, откакто през 2019 година се извини за думите си, че в случай че неговият правоприемник е жена, тя би трябвало да бъде " привлекателна ". 
Видеото вижте 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР