Птичето на щастието ще кацне върху тези зодии в средата

...
Птичето на щастието ще кацне върху тези зодии в средата
Коментари Харесай

Истински щастливци: Тези зодии ще се радват много в средата ...

Птичето на щастието ще кацне върху тези зодии в средата на октомври. Те ще имат невероятен  шанс и ще се къпят в наслада.
Овен
През този интервал Овните ще могат да разкрият най-хубавите качества на характера си. Плановете им ще се осъществят по-добре от техните упования. Освен това е по-вероятно да срещнат верните хора. Овните ще се усещат щастливи и задоволени в персонален проект. Те ще усетят мощно поддръжката и обичта на обичания човек.
Скорпион
Скорпионите също ще имат сполучлив интервал. В средата на октомври пред тях ще се открият нови хоризонти. Те ще имат опция да пътуват, да се срещат с нови хора и да поемат опасности, написа iwoman.bg.
Стрелец
Стрелците също ще имат триумф в този интервал. Те ще могат да осъществят своите най-съкровени стремежи. Астролозите предлагат на представителите на този знак да бъдат по-уверени в себе си и своите качества. Тогава всичко ще се случи по метода, по който биха желали.

За Стрелците интервалът от среда на месеца до неговия край ще се окаже извънредно потребен и сполучлив във всяко едно отношение.

 

 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР