Психоложката Александра Гърдева извлече много позитиви от участието си в

...
Психоложката Александра Гърдева извлече много позитиви от участието си в
Коментари Харесай

Aлександра от „Ергенът” се похвали с нов дом /снимки/

Психоложката Александра Гърдева извлече доста позитиви от присъединяване си в първия сезон на шоуто „ Ергенът ”.
Макар че не стигна до край, усмихнатата брюнетка се снабди с известност и към този момент заработва устойчиво като инфлуенсър в обществените мрежи. От 2 месеца наперената кокона се шири и в нов апартамент, който се намира на столичния бул. „ Ломско шосе ”, сред кварталите „ Свобода ” и „ Надежда ”.
Гърдева се е нанесла в новия си дом към Коледа. Половината от жилището било завещание от баба ѝ, а другата половина купила с персонални средства. Покрай ремонта на жилището Александра се сблъскала с доста компликации. Майсторите, които наела, се оказали измамници. Те усетили, че жена като нея не схваща нищо от ремонтни действия и злоупотребили с доверието ѝ. В последна сметка обаче психоложката е щастлива, тъй като има своето място, което се надява някой ден да трансформира в фамилно гнездо.
Засега брюнетката още не е срещнала мъжа на живота си. През лятото я свързваха с 18-годишния Живко Стаматов, по-малкия брат на фолк певицата Лидия, само че сякаш двамата били единствено другари. Звездата от „ Ергенът ” е на 34 и споделя, че избира по-зрели сътрудници. Тя си пожелава през 2023 година най-сетне да открие верния човек, който да я направи щастлива. „ Това е единственото, което не съм съумяла да реализира. Искам да акцентира на взаимоотношенията, желая да имам и деца. Готова съм за тази стъпка! ”, безапелационна е Алекс.
Наскоро психоложката разкри забавна детайлност от персоналния си живот. През лятото тя се е срещнала с по-големия си брат Валери. До оня миг нямала визия за съществуването му, по тази причина страстите били смесени, само че най-вече позитивни.
Ето какво написа Гърдева в обществената мрежа: „ Благодаря ти, 2022 година, донесе ми доста благополучие, обич, нов дом, доста умелост. Разбрах, че имам брат и фамилията ми стана по-голямо. Сбъднах доста фантазии. За 2023 година си поисквам семейство, дом - освен в веществен аспект, а и в нравствен. Благодаря ти, батко, че те има, че си до мен ”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР