Психиатърът д-р Николай Михайлов коментира в „Лице в лице“ реакциите

...
Психиатърът д-р Николай Михайлов коментира в „Лице в лице“ реакциите
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Борисов се преживява като главатар на мафиотска група

Психиатърът доктор Николай Михайлов разяснява в „ Лице в лице “ реакциите на политическите сили след изборите.

„ И двете страни са в развой на отрезвяване, само че по абсурд виждам, че ГЕРБ взема самодейността сега. Това има ясна и избрана логичност. Това, което направи той (бел. Р. Бойко Борисов) пред своя зид в Банкя, до джипа, със снежинките от горната страна, които го благославяха като икона на българската политическа реалност, това е една доста забавна, протекла като изповед манифестация, някакъв моноспектакъл, в който първо се усети човек в ъгъла, спечелил, само че изгубил. Едновременно той изрече предизвестия от мафиотския указател, дано го кажем напряко, тъй като се усети, такава е визията му, че реванш на силите, които в политическия развой са спечелили против него, значи, допуска се някакво директно улично деяние, някакво скъсване на меките тъкани и чупене на кости. Той сподели – не правете това, тъй като ние имаме също здрави момчета, мога да ги прикани. Преживя се в един миг и разгласи, че по този начин се претърпява като предводител на мафиотска група. Това е Дон Корлеоне от едноименния филм, доста неприятно ".

" За следващ и доста зрелищен метод изповядано, то е доста информативно това. Второ – незабавно сграбчва самодейността, тъй като има инстинкт – той споделя – Сега, оттук насетне ще бъдете вие, тъй като с изключение на нашата просба, която може да наподобява на нещо, което не е в непоколебим смисъл на думата политика, само че е улична политика, с която аз съм биографично осведомен, в този момент вие ще поемете ангажимент за страната на часа ", сподели доктор Михайлов.

По думите му, надвисва един доста огромен въпрос във към този момент риторичната медийна и позиционна битка сред ГЕРБ, сред Борисов и антиборисов:

" Той е - ние нямаме право да се държим за гушите, до момента в който българският народ е в тежка непредвидима по последици рецесия, тъй че ние би трябвало да поемем отговорност за страната. Благоволете да покажете на българския народ вашия държавнически потенциал, тъй като едно е да пееш песни в студио, или на площад, друго е да управляваш страната. Каквото и да говорите за мен, споделя той в подтекст, а вие доста можете да говорите, тъй като се специализирахте да го вършиме, с съображение или не, не разяснява той самия, само че няма различен, твърди той, който може да поеме отговорност за тази страна, аз го върша.

Аз съм доста наедрял човек, аз съм в допълнение едър, аз съм една огромна самохвална реторика, аз съм в този смисъл неповторим човек, всички знаят, че съм един заимствуван, възкръснал Ганьо на трона, аз знам, че доста добре е, че съм елементарен в царството на простите, че хората към момента ме обичат, въпреки че за малко са някак си разсеяни и заради вашата агитация, само че доста скоро ще им се наложи да тъгуват за мен, тъй като ще ви видят какво вие можете. А вие няма да можете да съставите държавно управление ", добави той.

Всичко това, което приказва госпожа Сачева тук е – ние ще създадем всичко за българската страна, което значи за българския народ, всичко, в това число ще дадем депутати. Все едно, че това е нещо, което се вади от торба и се курдисва там в Народното събрание, с цел да прави някакви телодвижения на обслужване, на опозицията. Всичката им логичност е властническа, минава през манталитета на Борисов и е лично скандална. Тя в някакъв смисъл непрестанно осведомява българите, че става дума за една мафиотска власт, само че не е задоволително това разкриване, би трябвало да се поеме в действителност отговорност за страната ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР