Проверете дома си за негативна енергия още днес! Дявол, вещица, зъл

...
Проверете дома си за негативна енергия още днес!
Дявол, вещица, зъл
Коментари Харесай

Разберете дали в дома ви има нечиста сила с тези 7 признака

Проверете дома си за отрицателна сила още през днешния ден!

Дявол, магьосница, злобен дух, фантом, полтъргайст – това не са единствено фантастични имена от филмите за ужаси, само че са част от действителния ни живот. Най-малко хората с паранормални качества са сигурни в това.

“Грешката на доста хора ”, споделят екстрасенсите е, че “не вярвате в зли духове и подценявате качествата им ”. Въпреки това, всички типове енергийни същества, които са се открили в дома ви, могат да донесат доста проблеми в живота ви. Така че бъдете бдителни: вгледайте се в себе си и средата към вас – те могат да ви кажат доста.

Заедно със експертите събрахме 7 съществени признака, че в дома ви се е открил противен комшия.

1) Липса на уют

В личния ви дом е станало ужасно неловко, без причина желаете да стоите надалеч от вкъщи си и в случай че би трябвало да се приберете, ви става доста тежко. Роднините и приятелите ви също не бързат да ви посетят. Отрицателните неща в живота ви стават от ден на ден и повече заради непрекъснатите безпочвени кавги сред членовете на фамилията.

2) Повече страхове

Да останете в личния си апартамент, ви е освен неприятно, само че и ужасно: възприятието, че някой постоянно ви следи, чувате като че ли нещо или някой шепне в ухото ви, тряскат се порти и шкафове, микровълновата печка или тв приемника се включват без пояснение през нощта, някой свири на пианото ви или даже чувате диалект.

3) Губят се движимости

Напоследък все по-често в съответен миг не успявате да намерите нужните неща, като че ли са потънали в дън земя. Въпреки че несъмнено си спомняте, че сте сложили предмета тъкмо там, където го търсите. И като цяло, навикът да оставяте всички неща на тяхното място не се е изгубил, само че едвам в този момент предметите ви постоянно изчезват.

4) Сънувате странни неща

Усещането за нещо необичайно не ви напуща и през нощта. Сънувате ли непознати места, където в никакъв случай не сте били? Как е допустимо това! В края на краищата сънят е ехтене на нашата памет. Може би някой желае да ви каже нещо по този метод?

5) Чужди шумове

Чувате странни звуци. Глухите стъпки, шумоленето, шепота, смеха и рева са още един знак, че не сте сами вкъщи.

6) Цветята ви умират

Стайните растения умират без причина, без значение от грижата, която полагате за тях.

7) Котката ви се вглежда

И даже домашните любимци се държат доста необичайно: те гледат в нищото и очевидно се ядосват като че ли на нещо, което виждат там.

Вижте още: Доказано от физиката: твоите мисли образуват ориста!

Ако всичко това се случва във вашия дом, най-важното е да не се паникьосвате. Може би сте просто изтощени и всичко, от което се нуждаете, е да си починете. И всяка негативна сила в дома ви се “лекува ” с проявата на позитивна. Във всичко: в мисли, страсти, дейности. Веднага щом отблъснете тъмнината от личната си глава и сърце, домът ви незабавно ще стане ярък и чист.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР