Провалите на руската стратегия за водене на сражения вече силно

...
Провалите на руската стратегия за водене на сражения вече силно
Коментари Харесай

Украинците удрят по руската армия със секрети от космоса. Пекин все по-малко вярва на Москва

Провалите на съветската тактика за водене на сражения към този момент мощно смущава Китай. По последни данни на Главното разследващо ръководство на Генерален щаб на Народно-освободителната войска на Китай (военното разузнаване) съветските елементи губят една след друга достигнатите до момента позиции. Впечатляват и човешките загуби.

Информацията за предислоцирането на съветски елементи, както и секретни данни за желанията на съветското командване стават известни на украинците в действително време. Това слага съветските военни в тежки обстановки и те не могат да реагират съответно, пишат някои китайски анализатори. Това кара китайското управление да става все по-сдържано във връзка с дейностите на Кремъл.

Силно впечатляваща е информацията, която имат украинците за висшите шефове на съветската войска – министър Сергей Шойгу и шефа на Генщаба ген. Валери Герасимов. Това принуди Шойгу да „ изчезне “ за десетина дни от погледа на медиите. Ген. Герасимов пък бе ранен, до момента в който се опитваше да оздрави дейностите на съветските войски в Украйна. Новината за неговото пострадване се опровергава от няколко прокремълски медии, само че по този начин или другояче неговото наличие в секретни точки бе разкрито и те бяха атакувани. Факт е също, че към този момент 11 съветски генерали са убити на територията на Украйна. Унищожени са и са арестувани над 200 шпиони на съветските секрети служби, настоящи на украинска територия.

Високите военни технологии, с които разполага украинската войска също вършат усещане напоследък. Украинското командване все по-често разполага с информация за доста от съветските командири, както и за командирите на наемниците от Чечня и Бурятия, както и от частната войска „ Вагнер “. Те са удряни в непредвиден миг и извънредно тъкмо.

Руската войска се оказа извънредно неподготвена да отразява нападенията с дронове от страна на украинците. Турските и американските дронове се оказаха супер ефикасни. Със средство, което коства сред 4 и 7 хиляди $ се унищожава съветска техника за десетки милиони. Също и жива мощ.

Украинската войска разполага също с лазерни оръжейни системи от последно потомство.

Изненада за мнозина бе и поразяването на емблематични военни кораби за Русия от страна на Украйна. Това провокира даже земетресения във върха на властта в Москва. Гневът на Путин се стовари върху адмирали, които са уверявали, че съветският флот е несломим.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР