Провалът на завърналата се във „Фермата“ Христина като седмичен шеф

...
Провалът на завърналата се във „Фермата“ Христина като седмичен шеф
Коментари Харесай

Всички във Фермата скочиха срещу Христина

Провалът на завърналата се във „ Фермата “ Христина като седмичен началник напълно разбуни духовете в шоуто поради цялостния хаос, който настъпи под нейното „ вещо “ управление.

Малко преди последния двубой в неделя сред музиканта Дидо и интроверта Александър, сприхавата софиянка беше мощно разкритикувана от съфермерите си.

Тежката дума на останалите участници дефинира управлението й като безпорядък, в който никой не е знаел какво да направи, а несвършената им работа беше осъдена от стопаните Бети и Ники, които им лишиха цели три кошници с хранителни запаси. Това докара до още по-голямо напрежение и нападки към темпераментната Христина.

IT търговецът Жоро искрено призна, че не понася софиянката и че се постанова да диша надълбоко, когато е към нея.

Роман и Милена пък обявиха, че се срамят от тазседмичното си показване в дилемите, само че виновността е на Христина, която е оплескала всичко.

Фактът, че поради нея от „ Фермата “ си потегли Александър пък доста изнерви съкрушилия го в дуела Дидо. Той разгласи, че решението на Христина да изпрати Сашо за първи дуелист е "най-тъпото, което е можела да вземе ".

Музикантът съобщи още, че софиянката е единствената в стопанството, към която той изпитва напълно негативни страсти.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР