Проумотърът на световния шампион в тежката категори по бокс Антъни

...
Проумотърът на световния шампион в тежката категори по бокс Антъни
Коментари Харесай

Еди Хърн е говорил с 16 боксьора за мач с Антъни Джошуа

Проумотърът на международния първенец в тежката категори по бокс Антъни Джошуа неуморно му търси противник. Британецът трябваше да защитава титлите си на 1 юни в " Медисън Скуеър Гардън ", Ню Йорк против Джарел Милър.
 Суши пречи за мач сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев
Това обаче няма да се случи, откакто американецът даде позитивна допинг-проба и след това Атлетическата Комисия отхвърли да му издаде боксов лиценз.

" Търся нов конкурент на Джошуа. Буквално всеки може да получи опция да се срещне с него. Има някои имена, които с нашите бизнес сътрудници от DAZN, Скай Спортс и Медисън Скуеър Гардън намираме за по- забавни от останалите.

Нашата задача е да създадем всичко допустимо, с цел да убедим един от тях. През последните 24 часа организирах предварителни диалози с 16 боксьори от тежка категория, 10 от които не са свободни.

Шоуто продължава. Ние даже не сме си и помисляли да отменим или пренасрочим за друга дата мача. Вече сме продали 17 000 билета, 10 хиляди почитатели ще дойдат от Англия. Какво отменяне? Такъв вид даже не сме обсъждали ", сподели Хърн.

Припомняме, че Кубрат Пулев също е измежду главните претенденти за дуел с Джошуа. Единствената спънка пред този дуел е желанието на британеца да организира мача на територията на Съединени американски щати.

Мач с Пулев оттатък Океана обаче е под голяма въпросителна, тъй като той е с краткотрайно спрян лиценз на територията на щата Калифорния поради заведеното против него дело за полово посягане от репортерката Джени Суши, защитавана от адвокатката Глория Олред. Изслушването му е на 14 май. Дотогава няма да има лиценз, което ще утежни оптимално договарянията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР