Процесът за интеграция на ромите е навлязъл в критична фаза,

...
Процесът за интеграция на ромите е навлязъл в критична фаза,
Коментари Харесай

Христо Смоленов: Ромските гета са развъдник на тероризъм

”Процесът за интеграция на ромите е навлязъл в сериозна фаза, тъй като те са превърнати в конкурент на българския народ. ” Това разяснява в студиото на „ Лице в лице ” специалистът по национална сигурност Христо Смоленов.
По думите му финансирането извън за интеграция не стига до самите нуждаещи се. Според него даже гетата са разплодник на тероризъм.

Главният комисар на ромите Петко Асенов също поддържа тезата, че не се знае какво се случва в ромските махали и че парите за прекъсване на малолетната раждаемост не отиват при засегнатите.

„ Радикализацията в ромските квартали също е проблем, тъй като идват някакви бусове и взимат децата там, не е ясно къде ги водят и на какво ги учат”, разяснява той.

Асенов разяснява, че в махалите липсва полицейско наличие, с цел да се следи какво се случва там.

Според работодателя Васил Василев казусът е напълно в политиците. Самият той има опит с работа с роми и споделя, че не е имал в никакъв случай проблем при осъществяването на служебните им отговорности.

Той бе безапелационен и че има прелестни деца с гении, само че в множеството случаи те липсват от учебно заведение, тъй като са се омъжили и към този момент се занимават с други неща, не с образованието си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР