Процесът срещу Жана Бергендорф за домашно насилие чрез есемеси, който

...
Процесът срещу Жана Бергендорф за домашно насилие чрез есемеси, който
Коментари Харесай

Прекратиха делото срещу Жана Бергендорф

Процесът против Жана Бергендорф за домашно принуждение посредством есемеси, който стартира през предходната година, е преустановен заради неведнъж отсъствие на ищеца Леандър и неговата някогашна прочувствена тръпка .

На последното съвещание участвал единствено юристът на Бергендорф, който пледирал, че тя е почтена. Колегите му почели неговата защита и решили да сложат точка на правосъдната сага. Така певицата се разминала със затвор от 1 до 3 години, какъвто на Наказателния кодекс предлага за сходен вид прегрешения и с санкция от 1000 до 5000 лв..

Същевременно станало ясно, че тя няма твърди професионални задължения и затова няма с какво да заплаща, в случай че бъде глобена. Трябвало да се грижи и за детето си, което означавало, че няма по какъв начин и да лежи в пандиза. Освен това липсвали косвени доказателства и очевидци, потвърждаващи, че Лео е бил измъчван физически и душевен от скандалната изпълнителка. Кубинецът по този начин и не намерил очевидци, които да дадат показания, че е обичай и заплашван посредством електронни известия. Те по този начин и не били приложени към правосъдната документи, тъй като танцьорът сменял телефонните си апарати.
С днешна датата двамата били в „ замразени отношения”. Никой от приятелите им не се наемал да предвижда дали ледът по сред им ще се разтопи или ще се натрупа като айсберг.

Танцьорът Лео напуснал и балет „ Максимус” на Айвън, който няколко пъти му даваше късмет за препитане, прощавайки му много провинения, включително зависимости към опиати и отделяне от колектива. От съвсем година кубинеца нямал сигурни задължения и оцелявал, както намирал за добре. По същия метод стояли нещата и с квартирата му. Редовно нощувал по другари. Младежите купонясвали с дни и „ изпадали в положения на безтегловност”. Телефонът на Лео давал „ изключено” и даже най-приближените му не били в положение да го открият, в случай че той самичък не им се обадел след време. Оплаквал се, че има проблеми. Дразнел се от обикновени неща и обяснявал, че е в положение на тежка меланхолия.

Жана Бергендорф пък имала собствен нов живот, в който нямало място за Лео. От няколко месеца се носела на крилете на любовта с момче, което било с няколко години по-младо от нея. Връзката още веднъж се очертавала темпераментна и бурна, въпреки че за в този момент нещата вървели безпрепятствено. Бергендорф твърдяла, че не желае и да си спомня за своя някогашен обичан, който до момента в който били дружно непрестанно я стресирал. Именно от стрес качила килограми и редуцирала певческите си задължения. Едва тази пролет се престрашила да запише нова ария с музиканта Пламен Бонев, който от години живее и работи в Лондон. Очаквало се парчето да се трансформира в бомба и у нас, само че досега отзивите били вид „ междинна хубост”.
Новото гадже на певицата било от артистичните среди, само че тя към момента не била сигурна в възприятията си и в това доколко са другари или са освен това. Ако се вярна на мълвата, Жана Бергендорф също не била скъсала с нездравословните си привички. Именно любовта към другите комбинации от радостни хапчета и кокаин докарваше двойката до постоянни кавги, юмручно правораздаване и купища обиди.

Бурната обич сред темпераментния кубинец и палавата нашенка приключи с цялостно крушение след следващия наркоскандал, от който и двамата нямали съответни мемоари, само че имали забележими физически белези. Именно от тях решил да се възползва Лeaндъp Фpaнcиcĸo Янec, с цел да постави точка в любовната сага сред него и музикалната звезда от „ Х фактор” като й заведе дело за домашно принуждение. Един ден просто му писнало от претенциите на Жана и от обстоятелството, че тя не полагала никакви старания да се измъкне от нескончаемия пъкъл на разните амфетки, с които разпускала. Направил й забележка, а тя му протегнала ръка. Разбира се, шамарената фабрика работела не за първи път сред тях, само че в този момент чашата на търпението преляла. Кубинецът изригнал словесно, разгневен от обстоятелството, че Жана не желае смяна, а той неистово имал потребност от такава... После пренесъл условията си посредством юрист в съда, а по-късно не ходел на съвещания, потъвайки вдън земята, написа "Уикенд ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР