Въпреки че си имаха взимане даване с комисията срещу дискриминацията

...
Въпреки че си имаха взимане даване с комисията срещу дискриминацията
Коментари Харесай

Коцето и Фънки с нова гавра с малките хора

Въпреки че си имаха взимане предоставяне с комисията против дискриминирането поради сходни гаври, двамата зевзеци за следващ път се изгъбаркаха с дребните хора. Този път в сюжета в подигравателното им видео, което се върти в обществените мрежи, се включва най-малкият Супермен. Мъж с дребен растеж в костюм на супергероя се оказва апаш.

Реклама
Минавайки по улицата около Коцето и Фънки, той сграбчва телефона на фолкаджията от ръцете му и си бие петите. Тича-тича, до момента в който не остава без мирис... А на края се оказва едвам на крачка от слисаните сякаш жертви на грабежа.

" Къде бе, мен ", изцепва се за похлупак на следващия подбив от поредицата им шегаджията Фънки.
Реклама
През 2022 година Комисията за отбрана от дискриминирането се сезира поради дейности на двамата. В тогавашното видео мъж с невисок растеж взема от един от рафтовете шише уиски, което в ръцете му наподобява много солидно. След това го подава, а в идващия кадър Коцето взима минишишенце. По-натам следват паметни мнения от страна на скандалното дуо.

„ Разпространеният видеоклип в платформата „ Tik Tok ” слага дребните хора в обидна, унизителна, принизяваща и накърняваща достолепието им среда. По този метод дребните хора са третирани по-неблагоприятно по признаци „ увреждане “ и „ човешки геном “ от други хора в сходно състояние “, разясниха тогава от КЗД, представени от " Телеграф ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР