Процесът на ядрено разоръжаване на Корейския полуостров ще започне много,

...
Процесът на ядрено разоръжаване на Корейския полуостров ще започне много,
Коментари Харесай

Тръмп: Ким е много талантлив и с отличен характер. Прекарахме прекрасно

Процесът на нуклеарно разоръжаване на Корейския полуостров ще стартира „ доста, доста бързо “, заяви американският президент Доналд Тръмп след подписването на взаимен документ с Ким Чен Ун в края на първата им историческа среща в Сингапур.

Двамата взаимно си благодариха за сполучливите договаряния, предава ТАСС.

" Отношенията на Съединени американски щати и Северна Корея ще бъдат изцяло разнообразни от до момента. Смятам, че двете страни ще бъдат удивени от резултатите. За това бяха нужни доста благосклонност и труд “, сподели Тръмп.

По думите му заключителният документ е „ доста значим “ и „ задоволително изчерпателен “.

Срещата с Ким се харесала изключително доста на Тръмп: „ Прекарахме прелестно време дружно. Прекрасни връзки ". Асошиейтед прес цитира оценката на Тръмп за Ким като доста талантлив човек, който обича страната си. И още: Ким е   " доста надарен “ и „ доста ловък договарящ “, притежаващ освен разум, само че и „ отличен темперамент “ и това е „ превъзходно комбиниране “.

Доналд Тръмп съобщи, че е подготвен да предложения Ким Чен Ун в Белия дом – „ абсолютно “. Той добави, че ще се среща с водача на Пхенян още доста пъти.

На собствен ред Ким съобщи: „ Светът е ще види велики промени. Искам да благодаря на президента Тръмп, че тази намира се състоя “. Той акцентира, че Северна Корея и Съединени американски щати са решили „ да оставят предишното “ и „ са на пътя на новото “.

По-рано Тръмп и Ким се разходиха уединено след обяда на делегациите и милиардерът сподели на севернокорейския водач по какъв начин наподобява от вътрешната страна едната от президентските му лимузини с прозвището „ Звярът “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР