Процедурите са проведени през юни и юли тази година, съобщи

...
Процедурите са проведени през юни и юли тази година, съобщи
Коментари Харесай

Нови трансплантации на генно модифицирани сърца от прасета

Процедурите са извършени през юни и юли тази година, заяви екипът от NYU Langone Health във вторник. Според информацията, не се следят признаци на ранно отменяне и сърцата действат обикновено със общоприети пост-трансплантационни лекарства и без спомагателна механична помощ, заяви Euronews.

Присадените органи са с 10 генетични модификации - четири за попречване на отменяне и необикновен напредък и шест за попречване на разстройства, породени от несъответственост сред свине и хора.

За актуалните опити Нюйоркският университет се достави със сърца от свине, основани от биотехнологичната компания Revivicor, произвела сърцето и на първия пациент с трансплантирано свинско сърце, който умря при започване на март. Установените досега аргументи за гибелта му се насочват към вирусна зараза, като няма данни за признаци на отменяне.

Заради тази констатация, органите са съответно сканирани за вируси, посредством използване на усъвършенстван протокол за наблюдаване. Сърцата не са посочили никакви доказателства за съществуването на така наречен свински цитомегаловирус, който беше открит...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР