Процедурата по третия мандат приключи. Отиваме на избори и това

...
Процедурата по третия мандат приключи. Отиваме на избори и това
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ще предложим на ПП общо явяване на избори

Процедурата по третия мандат завърши. Отиваме на избори и това е резултат от партиен нарцисизъм, ужасно дребнаво отношение към политиката в България на фона на провокациите, пред които е изправена страната ни, некомпетентност и тежка безнаказаност.

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов пред публицисти в Народното събрание, откакто стана ясно, че Българска социалистическа партия ще върнат несбъднат третия мандат на президента в четвъртък, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Демократична България " се опита да застане на страната на отговорността и здравия разсъдък и с този капитал ще се явил на идните предварителни избори, сподели още Иванов.

Като логически ход Иванов дефинира опцията за общо явяване на изборите с " Продължаваме промяната ". Ще създадем такова предложение, добави той като посочи, че по този начин ще избегнат опцията електората да се дели. Той отхвърли към този момент да са водени предизборни диалози.

Ако има воля, до края на седмицата Народното събрание може да откри решение за КЕВР, стана ясно от думите на Иванов. Според него най-чистият вид е предлагането КЕВР от своя състав да може самичък да се дефинира, краткотрайно, до момента в който бъде определен ръководител.

Връщането на Иван Иванов напълно не е несъмнено конституционно, а и самият той обществено споделя, че не желае да се връща, сподели още съпредседателят на Демократична България, припомняйки, че Демократична България е внесла законопроект за смяна в закона за енергетиката.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР