Противоречиво видео се появи в мрежата. На него жена атакува

...
Противоречиво видео се появи в мрежата. На него жена атакува
Коментари Харесай

Жена атакува перверзник с голите си гърди, защото ги гледал втренчено

Противоречиво видео се появи в мрежата. На него жена нападна мъж с гърдите си, откакто, както се твърди, че тя го е хванала да ги гледа втренчено. Кадрите, направени в Рибейрао Прето в Източна Бразилия, демонстрират по какъв начин млада продавачка, която е раздавала листовки, смъква мъж на земята с крайници си, обвинявайки го в това, че той я оглежда измежду бял ден, написа в. " Метро ". Тълпа зяпачи в това време гледат по какъв начин дамата крещи на мъжа,, който лежи на земята, казвайки му, че ѝ е писнало „ да бъде опипвана и унизена полово, до момента в който си прави работата “.

Мъжът в това време моли за благосклонност, потвърждавайки, че „ той е на пазар с жена си и не е направил нищо неприятно “.

Но до момента в който мъжът се пробва да окаже опозиция на разярената жена, тя крещи: „ Писна ми да се държат с мен като с обект за секс. Цици ли искаш? “.

След това тя си съблича горнището, заголвайки своите цици, а секунди по-късно тя яхва своя нападател.

Накланяйки се надолу, тя му забива пестник по лицето, а по-късно стартира да го мачка сред циците си. Някои от зяпачите поддържат дамата и я уговарят да не стопира Други пък се възмущават и крещят: „ Това е неуместно. За това опрощение няма. Как може тя да прави това пред очите на дребни деца “.

 FocusOn News
 FocusOn News

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР