Противно на всички изказвания през последните седмици, че Продължаваме промяната“

...
Противно на всички изказвания през последните седмици, че Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

ПП очакват подкрепа от ГЕРБ и ДПС за втория мандат

Противно на всички изявления през последните седмици, че „ Продължаваме промяната “ ще върнат втория мандат, тъй като са афектирани за Изборния кодекс, депутатът от Политическа партия Росен Костурков съобщи, че в действителност няма такова нещо.

По думите му „ Промяната “ в никакъв случай не са били на позицията, че ще върнат втория мандат. „ Преди близо месец дружно с „ Демократична България “ казахме, че бихме поели отговорността за втори мандат при осъществяване на избрани поддържа в зала “, съобщи Костурков.  

Според него тематиката за Изборния кодекс не е затворена, разчитат че Румен Радев ще внесе внесе несъгласие, с цел да може да се промени гласуването преди седмици.

Запитан от кого чакат поддръжка, Костурков съобщи: От всички рационални сили в страната, ходенето на предварителни избори е пагубно за страната. ГЕРБ демонстрираха тяхната неспособност за сформиране на кабинет, който беше чудноват.

Очакваме лица, които могат да поемат политическата отговорност за ръководството на страната. Очакваме поддръжка от ГЕРБ, в случай че в действителност държат на това което приказват, че би трябвало да се случва в страната. Защо не поддръжка и от Движение за права и свободи, в случай че желаят да излезем от политическата рецесия. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР