Противно на разпространеното погрешно схващане, моделите спално бельо от изкуствени

...
Противно на разпространеното погрешно схващане, моделите спално бельо от изкуствени
Коментари Харесай

Предимствата на спалното бельо от изкуствени материали



Противно на публикуваното неправилно разбиране, моделите спално долни дрехи от изкуствени материали имат не по -малко преимущества от тези, направени от естествени тъкани, като да вземем за пример памук, спални комплекти от бамбук или .

Полиестер

Много устойчив материал, който има необятна палитра от нюанси, съвършено задържа формата си и резервира цвета. Той обаче се търкаля бързо и по тази причина изисква от време на време разчистване с машина за премахване на бобчета. Друг минус е, че полиестерното спално долни дрехи не пропуща добре влагата, което значи, че не е уместно за горещия сезон.

Вискоза

Външно и във връзка с свойствата материалът наподобява на сатен: тъничък е, лек, равен и доста мек, с непоказен искра, само че коства повече от памучните тъкани. Моделите от вискоза са доста подобаващи за горещия сезон. От минусите може да се означи единствено, че тъканта е видимо набръчкана и избледнява с времето.

Микрофибърен

Мека и топла вълнена материя, предопределена основно за студения сезон. Той резервира съвършено цвета си, не избледнява даже след доста години. Купчината се държи крепко, не се разтрива, тъй че платното съвсем не се износва и остава без плешиви петна.

Тъй като микрофибърът е материал въз основата на синтетични полиестерни нишки, такова спално долни дрехи може да аргументи алергии и не е уместно за хора с сензитивна кожа.

Както всеки различен текстил, материалът и дизайнът на спалното долни дрехи би трябвало да бъдат определени въз основа на цялостния жанр на вашата спалня:

Класически - подобаващи са модели с искра на коприна, жакард и сатен в дълбоки наситени нюанси (тъмно синьо, шоколад, сиво, бордо и т.н.);

Прованс - комплекти от недодялан бял цвят, лен и камбрик наподобяват добре в естествени светли нюанси, както и с непоказен растителен принт;

Минимализъм - текстил за спалнята от гладки матови материали, най -добре, въз основата на памук и лен, в неутрални цветове (бяло, черно, сиво, бежово);

Скандинавски жанр - що се отнася до минимализма, по -добре е да изберете екологично чисти материи на основата на памук и лен в спокойна цветова палитра (същото сиво и бяло, както и мрачно зелено, синьо и розово), елементарни или с геометричен печат;

Източник:
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР