Противниците на Русия водят света към Трета световна война и

...
Противниците на Русия водят света към Трета световна война и
Коментари Харесай

Медведев: Противниците на Русия водят света към глобална катастрофа

Противниците на Русия водят света към Трета международна война и световна злополука, уверен е заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, съобщи ТАСС.

“Днес организираме специфична военна интервенция, с цел да защитим нашия суверенитет и териториална целокупност и сигурността на милиони жители “, съобщи Медведев, говорейки на Петербургския интернационален юридически конгрес.

„ Ясно е, че против нашата страна е разгърната пълномащабна хибридна война. Американските и европейски настойници наливат смъртоносни оръжия от всевъзможен тип на нашите врагове, предизвикват терора в граничните региони на Русия и правят саботажи и политически убийства “, съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност. Според Медведев съперниците на Русия „ на процедура работят за Трета международна война, световна злополука, в която, както знаем, по определение не може да има спечелили “.

Медведев добави, че съгласно него Международният углавен съд (МНС) е бил корумпиран от американските управляващи да води антируски каузи. Според него „ в това няма нищо чудно, тъй като който заплаща, той поръчва музиката “.

„ За каква правдивост може да се приказва, в случай че Съединените щати, които не са страна по Римския статут, намерено наливат пари, хардуерни и софтуерни запаси в Международния углавен съд и не крият, че вършат това за преференциални за тях съответни антируски каузи? “, означи Медведев. Той сподели това по отношение на издадената от МНС на 17 март заповед за арест на съветския президент Владимир Путин и на съветската комисарка по правата на детето Мария Лвова-Белова по обвинявания в нелегално депортиране на украински деца.

Медведев не се въздържа от произнасянето на обидни квалификации във връзка с МНС и го назова ненужна конструкция, маргинален орган и сборище от „ правни импотенти “.

Той прикани да си напомним „ по какъв начин интернационалните правосъдни структури са реагирали на всяка от експанзиите на Съединените щати в разнообразни елементи на света през последните 70 години “ и акцентира, че „ такива образци на процедура не съществуват “.

В нападките си към Вашингтон Медведев уточни, че въпреки Съединени американски щати да признават обединен Китай, те “поддържат дипломатически и военни връзки с Тайван съвсем като със суверенна страна ”.

Медведев също по този начин изрази мнението, че интернационалната икономическа правдивост се е трансформирала в чиста нереалност, тъй като правосъдната система разрешава на едни страни да пазят ползите си по всевъзможен метод, а за други дефинира “дискриминационни забрани ”./БТА

Етикети: Дмитрий МедведевРусия
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР