Протестно автошествие премина от сградата на правителството през София и

...
Протестно автошествие премина от сградата на правителството през София и
Коментари Харесай

Протестно автошествие премина през София и се отзова пред Резиденция Бояна

Протестно автошествие мина от постройката на държавното управление през София и стигна до резиденция " Бояна ", а надписът е " Да събудим властта ". Посланието на автошествието е " Да изметем вируса от властта ", сподели Арман Бабикян от " Отровното трио ".

Автомобилите се придвижваха с 20 км в час.

" Вирусът обитава в Министерския съвет и в резиденция " Бояна ". Минаваме маршрута на властта, по който се движи вирусът, който е заразил цялата ни страна към този момент 11 години. Няма да мръднем от настояването си за оставка ", безапелационен бе Бабикян пред bTV.

По думите му маршрутът е алегоричен. Символично би трябвало да е и пребиваването на тези хора във властта, добави той.

" Всички да запомнят най-мрачните години на България. Тези хора би трябвало да си дадат сметка, че протичащото се сега в страната ни като пандемия и като филантропична рецесия е най-ясният облик на тяхната власт - безпорядък, безхаберие, корупция и за жалост гибел ", сподели Арман Бабикян.

" Жалките опити на властта да овладеят рецесията с ковид не се увенчават с триумф. Умират всеки ден хора, няма медикаменти. Положението е доста ужасно. Ще се опитаме да ги събудим, да си отворят очите и да видят, че нещо би трябвало да се промени в цялото ръководство на рецесията ", съобщи един от уредниците на автошествието.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР