Протестиращи срещу правителството и главния прокурор Иван Гешев се събраха

...
Протестиращи срещу правителството и главния прокурор Иван Гешев се събраха
Коментари Харесай

Протестът планира блокада на "Цариградско шосе" утре

Протестиращи против държавното управление и основния прокурор Иван Гешев се събраха за 101-ви път в центъра на София. Тази вечер от трибуната на митинга приказва евродепутатът Клеър Дейли.

„ Първото нещо, което би трябвало да се случи е българските жители да получат избори в този момент “, поддържа тя настояванията за оставка на държавното управление, отпред с премиера Бойко Борисов. Клеър Дейли изрази поддръжка и за второто главно гледище на митинга – отдръпване от поста на основния прокурор Иван Гешев. „ Това трябваше да бъде повдигнато като въпрос преди години и не трябваше да продължава. Гешев би трябвало да си върви “, съобщи тя, представена от БГНЕС. Дейли цитира Махатма Ганди пред множеството: „ Първо те подценяват, след това се борят против теб, само че най-после побеждаваш “.

„ Вие ще измененията тази страна, вие жителите на България. Няма други спасители – нито аз, нито Европейски Съюз, нито Щатите, нито Русия. Само вие. Бъдете деликатни за външна интервенция, за хора, които ще желаят да се възползват от вашите дейности. Вярвайте себе си, вие би трябвало да оформите мощно гражданско обществото, което да се опълчи на злоупотребите “, съобщи пред хората на площада Клеър Дейли. Тя показа и наблюденията от няколкото, които прекарала в страната: „ Последните дни пътувах доста и видях една красива страна, която е занемарена. Пътищата имат потребност от ремонт, земеделската земя към момента стои необработена. Вие би трябвало да се изправите пред това предизвикателство “.

От трибуната уредниците предизвестиха, че на следващия ден сред 16 и 20 часа ще блокират " Цариградско шосе ", заяви. Вчера - на стотния митинг, Отровното трио разгласи, че завършва с Великите национални въстания и готви нови изненади.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР