Протестиращи ще призоват българското правителство да изпрати на украйна помощ,

...
Протестиращи ще призоват българското правителство да изпрати на украйна помощ,
Коментари Харесай

Мирно шествие в подкрепа на Украйна започва в този час в София

Протестиращи ще призоват българското държавно управление да изпрати на украйна помощ, в това число военно-отбранителна такава. България и Унгария са единствените страни, които не са го създали.

" Нека не се залъгваме - незаемането на страна и отказването на помощ е съучастничество с агресора ", показват уредниците.

Началната точка нан митинга е пл. " Александър Невски ". След това шествието ще поеме към Руския културно-информационен център, където ще бъдат сложени остарели обувки в памет на жертвите на войната в Украйна. Оттам митингът ще отиде пред постройката на БЪлгарската национална телевизия.

"...за да сме сигурни, че този път Националната телевизия ще ни отрази и да желаяме медиите да спрат да назовават оправдаването на убийства и военни закононарушения " позиция ". Накрая ще приключим пред МОЧА (Монумент на окупационната алена армия), където още веднъж ще запалителен свещи и ще запазим минута безмълвие в памет на жертвите на тази чудовищна война ", излиза наяве още от информацията за събитието.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР