Аз ви гарантирам, че докато сме ГЕРБ и аз войник

...
Аз ви гарантирам, че докато сме ГЕРБ и аз войник
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Русе: Докато ни има мен и ГЕРБ, войник няма да пратим в Украйна

Аз ви подсигурявам, че до момента в който сме ГЕРБ и аз боец няма да пратим в Украйна. Но оръжие ще отпътува.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща в Русе във връзка терзанията от последните седмици, че може да пратим военни в Украйна. За това заприказва през вчерашния ден и президентът Румен Радев, който сподели, че досегашните ръководещи са страхливи и желаят да пратят „ всички на фронта “.

„ Една от аргументите да стоим в сглобката е да се преборим за всеки един град, всяко едно село, за близо 50 млн. лв. за Русе “, сподели Борисов.

„ В ГЕРБ има съвсем 20 индивида, които могат да бъдат министър председатели. Вече е съвсем несъмнено, че нито Денков, нито Кирил Петков, нито Асен Василев ще са министър председатели. Денков няма да пътува “, сподели той за бъдещия министър председател.

На хората си Борисов даде обещание строителство на инфраструктура, само че и да отбрани растежа на пенсиите, да работи по проекта за възобновяване и резистентност, еврофондовете и взаимните районни начинания. И още веднъж изясни, че досегашните ръководещи са усвоили едвам 1% от средствата по ПВУ и 3,6% от еврофондовете.

„ Благодаря ви, господин Борисов, за вашата ангажираност с област Русе. Освен все по-честите ви визити в нашия регион, строителството на автомагистралата Русе – Велико Търново, бъдещото създаване на нов мост на Дунав при Русе, а и плановете за общините са извънредно значими. Всички знаем, че построяването на автомагистралата може да се случи единствено при ръководство на ГЕРБ “, обърна се към Борисов регионалният координатор на ГЕРБ в Русе и сегашен народен представител Георги Кръстев при започване на събитието. Той изиска от него четвърти мандат отпред на страната.

Борисов дойде в Русе дружно с Мария Габриел и евродепутата Андрей Новаков. Срещата стартира малко след 18,00 часа в огромната зала на Доходното здание, която се препълни. И макар че имаше правостоящи, Кръстев описа, че някои хора останали на открито, тъй като не се побрали в залата.

„ 24 часа “

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР