Протестиращи посрещнаха на Морската гара в Бургас президента Румен Радев

...
Протестиращи посрещнаха на Морската гара в Бургас президента Румен Радев
Коментари Харесай

Протестиращи посрещнаха Румен Радев и Красимир Каракачанов в Бургас

Протестиращи посрещнаха на Морската гара в Бургас президента Румен Радев и вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов. В региона се бяха събрали две групи недоволстващи - последователи на ГЕРБ скандираха "Оставка " и "Разединител ", и друга група - също в възгласи "Оставка ", само че против държавното управление.

Радев и Каракачанов са в Бургас за Деня на високопоставените посетители на националното военноморско обучение с интернационално присъединяване "БРИЗ 2020 ". Днес учението е в акваторията на Бургаския залив. Те се качиха на фрегатата "Горди ", от която ще следят демонстрации на очистване на пожар на търговски транспортен съд, превъзмогване на следствията от случая на комерсиалния транспортен съд, интервенция по преодоляване на отвлечен транспортен съд, евакуация на ранен военнослужещ и други

В учението вземат участие 27 плавателни съда, два самолета, седем вертолета и 2413 военнослужещи от Военноморските сили на България, Белгия, Грузия, Гърция, Италия, Испания, Румъния, Съединени американски щати, Турция и Франция, както и от Втората непрекъсната група кораби на НАТО от силите за отговор на Алианса.

Два разновидността при по този начин създалата се обстановка в страната вижда вицепремиерът Красимир Каракачанов. Това са предварителни избори или ново държавно управление в границите на този парламент, на това болшинство, със или без настоящия министър-председател.

По думите му макар че ръководещата коалиция е имала доста тествания през последните 3 години, сега тя е постоянна. "В момента се намираме в друга фаза - тестване за държавността като цяло. Коалицията другояче, като болшинство в Народното събрание, е постоянна. Аз съм уверен, че няма да има никакви проблеми с подадения избор на съмнение. Надявам се този избор да е един спор, а не следващото опетняване. Макар че, ще си остана с очакванията, доколкото виждам нещата ", уточни той. Каракачанов моли за национална отговорност, а не за "евтина битка за власт ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР