Протестиращи оставят послания и призиви за оставка към главния прокурор

...
Протестиращи оставят послания и призиви за оставка към главния прокурор
Коментари Харесай

Протестиращи с искане към Гешев: Край на бандитизма в управлението

Протестиращи оставят послания и апели за оставка към основния прокурор Иван Гешев на особено инсталирани за задачата табла пред Съдебната палата. Акцията, озаглавена „ Масова оперативка за Гешев ” е част от нестихващите към този момент 33 дни антиправителствени митинги с искане за оставката на държавното управление, на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев.
Чрез таблата, оцветени в цветовете на огромна верига магазини, с която постоянно националното творчество свързва вицепремиера и боен министър Каракачанов, жителите изброяват свадите, с които обвинител номер едно е трябвало да се заеме откогато е на поста си, оповестява БГНЕС.

Протестиращите упорстват основният прокурор да проверява корупцията по високите етажи на властта. „ Иван Гешев се занимава с дребни тематики, вместо с корупцията по високите етажи! Дошли сме на работното му място, с цел да му напомним с кои проблеми би трябвало да се занимае, вместо да гони кокошки и суджуци”, споделят от МлаДа България. “Изтеклите записи на Бойко Борисов, фотосите на премиера във Вила Секвоя, въпросът Топлоелектрическа централа “Варна “, протичащото се на плаж Росенец и казусът “Осемте джуджета”” – са единствено дребна част от въпросите, които присъстващите пред постройката на Съдебната палата упорстват Иван Гешев да се занимае.

“Край на бандитизма в управлението” – настоя млад мъж, пристигнал да изрази своя митинг посредством надпис на жълто-червените табла пред постройката на правосъдната власт.

След акцията пред постройката на Темида протестиращите ще се слеят със съидейниците си пред постройката на Министерски съвет, а по-късно и на Орлов мост.

Организатор на митинга пред Съдебната палата е младежката организация на „ Да, България”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР