Протестът продължава въпреки лошото време - и тази вечер демонстрантите

...
Протестът продължава въпреки лошото време - и тази вечер демонстрантите
Коментари Харесай

Ден 92: Протестът аплодира резолюцията на Европарламента |

Протестът продължава макар неприятното време - и довечера стачкуващите се събраха в " Триъгълника на властта ", с цел да изискат за 92-ри път оставките на премиера Борисов, държавното управление и основния прокурор Гешев.

Исканията, поради които в България бият, през днешния ден получиха поддръжката на Европарламента, оповестиха от " Отровното трио ". 

Новината, че Европейският парламент одобри за правилата на правовата страна и главните права на жителите, довечера беше посрещната с аплодисменти. В  " Триъгълника на властта " прозвуча химнът на Европа.

С резолюцията митингите в страната получиха морална поддръжка и можем умерено да кажем, че политическият пестник е за властта, а жителите на България извоюваха удостоверение за техните претенции. Всички опити за лобиране от хората на Борисов, което да прикрие истината за страната ни, претърпяха неуспех. Властта в България катастрофира и в страната ни, и в Европейския съюз. Въпреки натиска на управляващите в София няколко депутати от ЕНП, сред които Радан Кънев, избраха да запазят съвестта си, в сравнение с да запазят подправена идеологическа взаимност, обявиха от  " Отровното трио ".

Следващата стъпка е непосредствено обвързване на отпусканите евросредства за България с върховенството на закона и равнището на корупцията. Всеки ден престой на Бойко Методиев Борисов в изпълнителната власт носи директни загуби за България. Хубав ден за българските жители, неприятен ден за хунтата! - споделиха още от триото.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР