Протестът, организиран от Възраждане на русофила и псевдонационалистически лидер Костадин

...
Протестът, организиран от Възраждане на русофила и псевдонационалистически лидер Костадин
Коментари Харесай

Протестът на Копейкин пред НС е незаконен

Протестът, проведен от " Възраждане " на русофила и псевдонационалистически водач Костадин Костадинов пред постройката на Народното събрание, до момента в който в него се гласоподава постоянно държавно управление, е противозаконен. 

Това излиза наяве от данни на Столичната община. Никой от депутатите на Копейкин не е намерил за належащо да внесе уведомително писмо за демонстрационните дейности, озаглавени като битка с " проамериканския кабинет ", тъй като сякаш 70 на 100 от бъдещите министри в състава " Денков-Габриел " били свързани със Съединени американски щати посредством фондацията " Америка за България ". 

На " Московска " 33 само се изисква да се съблюдава режим за обявяване на митинги, като кметицата Йорданка Фандъкова позволява съвсем всички. 

Когато обаче тази процедура не е спазена, шествия и викания на място се считат и остават противозаконни. Оттам нататък Министерство на вътрешните работи е институцията, която следва да прекъсне сходни дейности и да разпръсне тълпата на Копейкин и първенеца по плюене на къси дистанции Цончо Ганев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР