Протестът е в 12 часа в центъра на Варна. Протестираме,

...
Протестът е в 12 часа в центъра на Варна. Протестираме,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Нашата власт и Борисов се държат като вилает на Ердоган

Протестът е в 12 часа в центъра на Варна. Протестираме, тъй като Ердоган няма място в България и Европейски Съюз изключително след последните провокативни изказвания към териториите на прилежащи страни. Нека варненци излязат и покажат, че не всички сме парадайса. Това сподели водачът на партия ”Възраждане” Костадин Костадинов. Преди седмица излезе информация на Организация на обединените нации за нарушавания на правата на популацията в личната му страна. И по тази причина протестираме, добави той.

Нашата власт и министър председателят Борисов се държат като вилает на Турция. Но е унизително да видиш по какъв начин ръководителите на Европейски Съюз ще се молят на Ердоган да не пуска бежанци. Значи те се опасяват от Ердоган, изясни Костадинов.

Нашата страна от дълго време не е страна, тя е територия, и ръководещите се държат като управници на вилает. България е превърната в едно директно хранилище, в което се срещат Европейски Съюз и Турция. Нашата роля е сведена до обслужващ личен състав, сподели още Костадинов.

Ще изразим през днешния ден гласа на България и Европа, че Ердоган не е мечтан тук, приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР